Elegem van a multiellenességből!

2013. április 22. 10:49

Mint valami járvány, úgy kezeli a magyar embereket foglalkoztató multikat a kormány.

2013. április 22. 10:49
Staufenberg Vanda
staufenberg.kinja.com

„Mint valami járvány, úgy kezeli a magyar embereket foglalkoztató multikat a kormány. Képviselőstül, miniszterestül, államfőstül, házelnököstül, de elvakult szavazóstul tényleg mindenki. Még a parlamentben sem iszik mást Kövér László, mint multikkal szóba nem álló (ezt a címkéjén is hirdető) Adjon Isten! almalevet, gondolom én, hivatali kötelességből.

Én nem árulom el a hazámat még a kormányzati mérce szerint sem. Itthon dolgozom, heteroszexuális családot akarok majd alapítani, és a magam módján építem is a közösséget, díszitem a lakóhelyem. Nem vagyok semmilyen kór áldozata. Szeretem a munkámat és szeretek dolgozni. Nem értem, hogy a munkáltatóm miatt én miért is volnék egy rosszabb ember, vagy azért, mert nem rovásírásos jelképek alá bújva dolgozom, miért jár a szembenállás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2013. április 22. 15:32
Meg sem próbálom meggyőzni önöket ,hogy a kormány multiellenessége csak álca. Önök csak ahogy vezérük mondta IDB azaz idiótabiztos üzenetekkel érhetők el. Fantasztikus fürödni a butaság mocsarában ugye?
holmes
2013. április 22. 15:14
Nekunk meg abbol van elegunk, hogy az EU tul sok szabadsagot ad ezeknek a multiknak es azok kifosztjak a magyar embereket! http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/2013/04/tul-sok-szabadsag.html A Vanda nem jott ra, hogy a szanalmas allasa hany embertol vette el a munkat?
kamasuka
2013. április 22. 13:17
Vanda. Ha már csalod a likeolást a haverjaiddal, legalább ne ilyen bénán. ;)
OmegaMale
2013. április 22. 13:15
"Nem értem, hogy a munkáltatóm miatt én miért is volnék egy rosszabb ember" Egy dolog a multik és a magyar gazdaság KÖLCSÖNÖSEN kialkudott előnyén alapuló együttműködés. A magas hozzáadott értéket termelő multik érdekes módon megfizetik az alkalmazottakat. És egy másik az egyoldalú, rablógazdálkodás jellegű piaci tarvágás. Képzetlen, motiválatlan emberekkel, silány tömegcikkeket adatnak el, éhbérért. Kényelmes és egyszerű pénz ingyen, csak olyan tevékenységet végeztetnek velünk, amit mi magunk is meg tudnánk csinálni magunknak. A hasznot pedig megtarthatná a magyar gazdaság ahelyett, hogy hazautalnák a multik. Tévedés ne essék, újabb üzelteket nyitni, az nem visszaforgatás. Ha kedves Vanda nem minimálbérrel van bejelentve és egy marék mogyoróért éppen nem közvetve azon dolgozik, hogy más magyar vállalkozásokat (akik munkáltatók és munkavállalok egyszerre) tönkretegyen, akkor minden oka meg van a felháborodásra. Amíg azonban egy a gondolkodni, önállóan cselekedni, a SAJÁT és honfitársai érdekeit fillérekét eladni hajlandó kollaboráns (ha nem így van, én kérek elnézést), addig nincs előnyünk a multiból. Az, hogy egy multi csinál 1000 db minimálbéres munkahelyet (cserébe adókedvezményt követel), majd ezzel ezer emberrel (és persze azokkal a vásárlókkal, akik nem hajlandók LÁTNI, hogy minden olcsósított termékkel magyar vállalkozókat ítélnek halálra), aprópénzért sok magyar őstermelőt, vállalkozót kényszerít értelmetlen árversenybe (mert itt nem az árakkal, hanem a KERESETEKKEL van a baj), az nem képviseli sem a vevők, sem a magyar gazdaság érdekeit. Fel kéne ébrednie már végre mindekinek és MEGTENNIE, ami tőle telik. Vevői tudatosságot, egészséges protekcionizmust!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!