Zsebizsuzsi helytelenít

2013. április 22. 08:57

Ez már a megátalkodottságnak az a nyelvöltögetős, végtelenségig pofátlan válfaja, amit a viszkis rablóban is csodált az ország.

2013. április 22. 08:57
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Németh Lászlóné helyteleníti, hogy egy részben állami vállalat politika szervezetet támogat. A fejlesztési miniszterből ez annak kapcsán röffent fel, hogy a Mol 60 millió forintot adott Bajnai alapítványának. (...)

Most azonban megmutatkozott végre Lászlóné, az ember; és ebben nem a bulvársajtónak adott szánalmas mackónadrágos interjúk segítettek, hanem a fekete humornak ez az elemi felfosódása, miszerint a Mol hatvanmilliós támogatása helytelen, és a továbbiakban irgumburgum. Mert ezt előadni onnan, ahol semmi más feladata nincs, mint átcsorgatni az állam és az Európai Unió pénzét a főnökének, aki aztán ebből kampányt finanszíroz, hogy Németh Lászlóné miniszter maradhasson: nos, ez már vicces, ez már a megátalkodottságnak az a nyelvöltögetős, végtelenségig pofátlan válfaja, amit a viszkis rablóban is csodált az ország.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. április 22. 21:11
"ez már vicces, ez már a megátalkodottságnak az a nyelvöltögetős, végtelenségig pofátlan válfaja" Amúgy létezik ilyen, pl hogy a szocik keveslik a rezsicsökkentést..
jumanji
2013. április 22. 14:20
Azért Árpika milyen szépen elvan a hvg langyos trágyájában!! Ugye te nem hagysz itt minket árpika??
miloka
2013. április 22. 13:12
Árpika! Megártott a hirtelen erős napsütés? Ne menj a napra, mert anélkül is hülye vagy.
cutcopy
2013. április 22. 12:43
Tótawé már megint magadból indulsz ki, mert egykor még te népszerűsítetted Fletó csomagjait eu pénzekből..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!