Baltás erkölcs

2013. május 12. 19:25

Orbán Viktor megérdemelné, hogy közelgő 50-ik születésnapjára az azeri kormány adjon ki emlékbélyeget.

2013. május 12. 19:25
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely blogja

Úgy tűnik a baltás gyilkos kiadása sem volt elég, a kormány csontig be akar nyalni Azerbajdzsánnak. Nyilván pénzt akarnak, de ha már úgy érzik, hogy muszáj valakinek a talpát nyalni, akkor egy fokkal jobban tennék, ha az EU talpát nyalnák, elvégre onnan azért több pénz jön. De nem, az EU ellen inkább tüntetést szerveznek az álciviljeik Brüsszelen. És méghozzá kérem szépen erkölcsi okokból! A Békementes Bencsik András szerint ugyanis az EU nehezen viseli, hogy »2010-ben morális forradalom zajlott le hazánkban«, melynek révén Magyarország öntudatos, egészséges ország, márpedig »a sok beteg közül kilóg az egészséges«.

Aha. Az azeri baltás gyilkost kiadni, kommunista, KBG-s, puccsista maffiózóról bélyegsorozatot készíteni, a Közgépnek megbundázott közszerzéseken százmilliárdos megbízásokat adni, nemkívánatos személyt a híradóból kitakarni, a téli fagyban ez ellen sztrájkolókat karácsonyi dalok bömböltetésével kínozni, emberek ezreit hosszú órákig a fagyban hagyni, trafikot trafikostól elvenni és fideszes haveroknak odaadni, adótarozást öt évig nem befizetni, rekord költségtérítést felvenni, reszicsökkentést hazudni még azoknak is, akik fával fűtenek, szegény juhászembertől nem csak az állami földbérletet, de még a trágyát is elvenni, feleséget verni marha erkölcsös dolog.

Orbán Viktor megérdemelné, hogy közelgő 50-ik születésnapjára az azeri kormány adjon ki emlékbélyeget. Amit ő és a pártja csinál, az legfeljebb az azeri maffiaállam számára lehet erkölcsös. Egyébként végtelenül erkölcstelen.”

 
 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. május 13. 11:29
Karácsony és Jávor annyira jelentéktelen figurák, hogy még ma sem tudom, melyik az egyik, melyik a másik. koncepciótlan, hülyeséggel teli mondandójuk Szanyi és Török Zsolt magasságot ver.
mary
2013. május 13. 11:26
Barom ! Ez Orbán 50 éves születésnapján legszzivesebben megölné, annyira meg vannak vadulva a hatalomért.
Bro222
2013. május 13. 11:22
Mert, Karácsonyt az elvei vezetik, igaz? És véletlenül sem ő az, aki csontig benyal bárkinek is? Nagyon gyenge iromány, viszont lehet haknizni vele néhány blogon, meg bulvár szintű lapokban...
silvester
2013. május 13. 09:32
Neked meg kötelet jól beáztatva.Jövőre már kiskutyus átmégy nyusziba a parlementből ki lesszel takarítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!