Semmi közöd a pénzedhez

2013. május 01. 16:49

Az álságos semlegességet nyugodtan félre lehet tenni olyankor, amikor az egyik oldal éppen törvényt hoz arról, hogy részéről befejezte a beszélgetést.

2013. május 01. 16:49
Pál Zsombor
Antagon

„Ezúttal mellé is csúszhat a túlontúl magabiztos kormányzati logika, épp amiatt a trafikmutyi miatt, amit jó eséllyel be szerettek volna takarni. Annak nyilván kicsi az esélye, hogy a zsákfalvakban induló spontán tüntetések országos adatszabadsági mozgalommá érnek, de annak már nagyobb, hogy az újságírók indirekt módon megvédik a munkájukat azzal, hogy adatszűkében is a mainstream ingerküszöb fölé tolják az összes eddigi mocsokságot egyetlen kerek sztoriban egyesítő dohányügyet.

Azzal együtt is, hogy ez a bármilyenoldali ellenzéki spin doctorok munkájával erősen határos terület, nem biztos, hogy haszontalan volna elkezdeni megkeresni azokat a tisztességben megőszült, mozgássérült trafiktulajdonosokat, akik helyett most politikuscsaládok jutnak ajándék megélhetéshez. Az álságos semlegességet nyugodtan félre lehet tenni olyankor, amikor az egyik oldal éppen törvényt hoz arról, hogy részéről befejezte a beszélgetést. Ehhez a Blikk kell meg a kertévék, de nekik még jól is állna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemormester
2013. május 03. 13:55
Oszt mégis nyer. Valamit nagyon elkúrtok.
drszöszi
2013. május 03. 13:33
Ez nem az MSZP lejárató kampánya, hanem a Fideszé. Ugyanis az ilyen húzásaival maga alatt vágja a fát. Láncfűrésszel.
*ufó*
2013. május 02. 15:42
ha jól tudom, nincsen magyar kézben dohánygyár, mondhatni, bagóért vásárolták fel őket ha a fidesz-kdnp nem lenne ilyen impotens, akkor létrehozott volna egy nemzeti dohánygyárat, és abból nagyobb hasznot húzott volna az állam, csak hát láthatóan nem mernek ujjat húzni a multikkal, inkább a kisembereket szopatják ...
ballada
2013. május 02. 09:21
Baoldali firkászok miért hallgatnak erről ,nyilván az eltartó gazdájuk pártjának disznóságait nem szellőztetik.Trafik téma lerágott csont . Megbukott Laborc állítása Egy, a Híradó birtokába került három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumból az derül ki, hogy a Kósa elleni lejárató kampány mögött Portik állhat, így Laborc azon védekezése, hogy ő csak szerepet játszott, komoly léket kaphat. A rendőrök szerint nem kizárt, hogy a videón látható férfit kényszerítették arra, hogy Kósáról valótlan adatokat állítson. A felvételen szereplő személy később azt mondta, hogy NBH-sok kényszerítették a szöveg felolvasására. Az ügyben nyomozás is indult, amit felfüggesztettek. Érdekesség, hogy az iratot osztályvezetőként egy olyan a rendőrtiszt írta alá, aki ma a V. László vállalkozóval kapcsolatos rendőri korrupciós ügyben előzetes letartóztatásban van. http://mno.hu/belfold/eredmenyes-volt-a-laborc-portik-talalkozo-elindult-a-jobboldal-lejaratasa-1158242
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!