Munkatársunk célkeresztben

2013. május 21. 18:48

Radnai László azt állította: a 90-es években lefizették kollégánkat, aki viszont ezt az állítást a leghatározottabban visszautasítja.

2013. május 21. 18:48
Tóth Levente
Népszabadság

„Súlyos váddal illette a Népszabadság munkatársát a Portik-per mai tárgyalásán egy közismert bűnöző. Radnai László azt állította: a 90-es években lefizették kollégánkat, aki viszont ezt az állítást a leghatározottabban visszautasítja. Szerkesztőségünk minden ilyen ügyet a lehető legkomolyabban vesz, hiszen számunkra elsőrendű fontosságú, hogy munkatársaink feddhetetlenek, függetlenek legyenek, tevékenységüket politikai és gazdasági befolyástól mentesen végezzék. Ugyanakkor lapunk és kollégáink becsületét, jó hírnevét meg kell védenünk az alaptalan, munkájuk befolyásolására alkalmas vádakkal szemben. Ezt tesszük most is, mivel a birtokunkban lévő tények alapján a munkatársunk befeketítését célzó akciónak kell minősítenünk a vallomásban szereplő állításokat. Olvasóinknak és munkatársainknak is tudniuk kell, hogy a szakma és a sajtóetika szabályait súlyosan megszegőket nem tűrjük meg soraink között, az aszerint dolgozók viszont számíthatnak a védelmünkre. Akkor is, ha bármilyen alantas okból bűnözők célkeresztjébe kerülnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. augusztus 16. 11:31
és ezen miért kell csodálkozni?
geraz51
2013. augusztus 02. 12:04
Ha ezek a tulajdonságok amit állítólag megköveteltek igazak lennének,akkor meg sem jelennétek..
GáborGábor
2013. május 26. 06:57
Nézzük a tényeket, hiszen közülünk senki nem volt ott amikor portik lefizette feketét. A tény pedig az, hogy a 90-és évek legjelentősebb bűnözőjétől (portik ) semmilyen cikk sem jelent meg fekete tollából, pedig neki ez a szakterülete, és remek rendőrségi kapcsolatokat ápol... Konklúziót mindenki vonja le magának... Ui: ha mégsem tudott portikról, ami egyébként kizárt, akkor annyira rosszul végezte a dolgát hogy azonnal ki kell rúgni az állásából, és visszavenni tőle az elmúlt 15 évben neki utalt fizetését...
GáborGábor
2013. május 26. 06:57
A zsák meg a foltjai, portik a gengszter és fekete az ő bértollnoka, népszabadság, fekete munkaadója, és az mszp, a népszabadság pártja... Vagy másik oldalról portik a bűnöző, juszt az ő riportere, atv, juszt munkaadója, és az mszp -és mostanra már bajnai is- mint az atv gazdái a hit gyulivel egyetemben... Kis magyar gengsztertérkép 2013-ból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!