Such elvtárs sajnálattal elutasít – ezért váltottunk kormányt?

2013. június 29. 11:54

Amikor egy független képviselő vállalja, hogy az ő nevére leadott engedélyekkel mehessenek be a Jobbik munkatársai a munkahelyükre – nos, akkor egy tollvonással rá is kiterjesztik a tiltást.

2013. június 29. 11:54
Széljegyző
Jobbegyenes

„Ordító jogtiprás keretében, kollektív büntetéssel (tehát parlamenti viselkedésüktől teljesen függetlenül) kitiltják a Jobbik valamennyi munkatársát az Országházból és a képviselői irodaházából. Majd, amikor egy független képviselő vállalja, hogy az ő nevére leadott engedélyekkel mehessenek be a munkahelyükre – nos, akkor egy tollvonással rá is kiterjesztik a tiltást. Teljesen mindegy, ki mit gondol a földtörvényről, a Jobbikról, vagy épp Lenhardt Balázsról. A történet lényege pofonegyszerű: így működik az önkény. Ha valaki egyszer átlépi törvényes hatalma korlátait, akkor miért ne lépné át másodszorra, vagy harmadszorra is?

A cseresznye a habostorta tetején Such György aláírása. Ő korunk igazi hőse. Volt rovatvezető az ultraliberális Magyar Narancsnál, volt a kilencvenes évek végén az – akkor még a SZDSZ házilapjaként működő – Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese. Majd innen Orbánék első hatalomra kerülése után lazán átlendült a barikád másik oldalára – és meg sem állt a köztévé alelnöki székéig, majd az Antenna Hungária on-line ágazatvezetője lett. Konzervatív korszaka a 2002-es Fidesz-bukta után még két évig tartott, ekkor a frissen indult Info Rádió programigazgatójaként dolgozott. Két évnyi versenyszférában töltött lazítás után aztán 2006-tól aztán a Magyar Rádió elnökeként, mint Gyurcsányék egyik leghűségesebb kultúrkomisszárja tett szert országos ismertségre. (Ő tiltotta ki a közrádióból többek közt Lovas Istvánt is.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2013. június 29. 20:04
Suchnak "nem arra az udvarra nézett az ablaka", ahol összeverték 2006 őszén Gyurcsány rendőrei az embereket. Ezzel védekezett ez a szutykos geci. Kövér pedig egy szájkaratés ócska SZDSZ-seggnyaló, akinek titokminiszterként kabinettfőnöke a kéfényes Szabó László fia volt.
Monkey4you
2013. június 29. 16:41
A Dzsobbiktól meg kell vonni a képviselöséget! Kitiltani az országházból az ilyen ocsmány alakokat!!! Egy melóst is kirúgnak az állásából, ha szemétkedik a fönökével!!!
USsange
2013. június 29. 14:22
"...ezért váltottunk kormányt?" Nocsak, egy jobbikos kormányt váltott? Csak nem a Fideszre szavazott? Vagy úgy kell érteni, hogy, ha nem szavaz a Jobbikra, akkor a maszopra szavazott volna? :))) Szerintem is...
nemormester
2013. június 29. 13:55
Such idején használták a MR épületét gyüjtőnek a jelöletlen rendőrök 2006 október 23-n. A belső, rádiós levelezésből lehet tudni, hogy erre - a Magyar Rádió épületének ilyen felhasználására készültek, Such tudott róla. Most Kövér jobb keze. Van az a pénz: http://www.mfor.hu/cikkek/A_legjobban_fizetett_cegvezerek_egyike_a_Magyar_Radio_elnoke___.html Igazi cinikus médiageci, példakép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!