Ha ez Sztálinnak eszébe jutott volna!

2013. július 26. 18:36

Mennyivel egyszerűbben oldotta meg Orbán ezt a problémát.

2013. július 26. 18:36
Andor Mihály
Galamus

„Mennyit kellett dolgoznia Sztálinnak, amíg eltakarított mindenkit, aki valamilyen okból az útjában állt! Kirakatperek tucatjait kellett rendeznie. Apparátusának mindenféle koncepciókat kellett gyártania, kínzással vallomásokat kicsikarnia, szerepeket betanítania, hogy a bemutató előadáson a külvilág lássa, a bűnös maga vallja be a bűnét. (...)


Mennyivel egyszerűbben oldotta meg Orbán ezt a problémát. Nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva titkosíttat egy egész ügyet, és még egy parlamenti bizottság sem nézhet bele. Ezek után a propagandistái azt mondanak, amit akarnak: nincsenek kilógó részek, elvarratlan szálak, hihetetlen elemek. Nincs mibe belekötni, senki nem talál ellentmondást. Mestermű.

Ha ez Sztálinnak eszébe jutott volna!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. július 27. 11:02
Azon gondolkodom,volt e a világtörténelemben nagyobb despota Sztálinnál.Nem hiszem.De ballibáék is igy látják! Nosza,ez a jó hasonlat. Már mindenki csak neveti őket. Ennek a nagy nyögésnek betojás lasz a vége. Andor Miska nézz a gatyádba!!!
csepeli
2013. július 27. 10:04
Ha a szocik titkosítanak valamit, akkor miért hazudják utána, hogy Orbán volt? Muszáj egyfolytában hülyének nézni bennünket?
justiceforhungary
2013. július 27. 09:57
Amikor a gyilkos az áldozatot vádolja...
tetigi
2013. július 27. 09:43
A posztból (akárcsak a Mandi teljes mai merítéséből) két tanulságot lehet leszűrni: 1. Mindenütt kifogytak az érvekből és a témákból a lejárt szavatosságú efftársak, így az alamuszi Galamusziéknál is. 2. Nyár van, vagyis uborkaszezon (az amúgy is haldokló) újságírásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!