Mesterházy mellényúlt a sportos zakóval

2013. július 18. 11:53

Minden politikus a választóihoz „öltözik”, azaz olyan ruhadarabokat vesz föl, amelyekről úgy gondolja: szavazói is viselhetik a hétköznapokban.

2013. július 18. 11:53
Bors Online
Borsonline

„Alaposan mellélőtt ruházatával Mesterházy Attila, aki Bajnai Gordonnal parolázott egy nem túl sikkes szettben, a kamerák kereszttüzében. (…) Minden politikus a választóihoz »öltözik«, azaz olyan ruhadarabokat vesz föl, amelyekről úgy gondolja: szavazói is viselhetik a hétköznapokban. (…)

Ez a szett inkább sportos, mint elegáns. Én ezt a kompozíciót vászonnak, nem pedig szövetnek látom, tehát mindenképp lazább, kötetlenebb, semmiképp nem protokolláris rendezvényre való – mondta Herczeg Zoltán, aki részletesen elemezte az öltözetet.

Zakó, nadrág. Sajnos sem a nadrág, sem a zakó nem sikkes, nem csinos, nem karcsúsított fazon, lóg a viselőjén. Talán valami kis súlyfelesleget akar leplezni vele.

Az ing. Az sem mai gyerek, nem vasalt, nem sima, nem elegáns. Így együtt ez a háromrészes öltözet nem alkalmas arra, hogy határozott, komoly imidzset sugárzó vezető benyomását keltse.

Hiányzó bajusz. A hetyke bajusszal sokkal karakteresebb volt az arca, lényegesen jobban azonosítható a politikusi palettán. Ezzel a semmilyen, szőrtelen arccal belesimul a tömegbe – összegzett a divatszakértő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2013. augusztus 26. 13:04
Mennyivel elegánsabb a püffedt pávatáncos, a piros-kék csíkos kínai ingében, a dagadt hasán.
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:34
Ha ez így lenne, akkor Orbánnak szaros gumicsizmát és kantáros gatyát kéne felvennie a felgyűrt ujjú inghez, kezében trágyavillával.
Bunny Munro
2013. július 23. 15:04
" Én ezt a kompozíciót vászonnak, nem pedig szövetnek látom" nem értem mi a különbság a vászon és a szövet között - ez nem olyan mint a rovar meg a bogár dolog? hogy minden vászon szövet, de nem minden szövet vászon?
GV0917
2013. július 21. 17:32
Te meg pucéran, a fejeden egy szem dióval lennél a diósmetélt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!