Júliusi gyászfoci

2013. július 27. 09:22

Július 25. ugyanúgy a magyar futball gyásznapjává lett.

2013. július 27. 09:22
Ch. Gáll András
MNO

„Augusztusban már nem lesz mód arra, hogy a 2013–2014-es európai futballküzdelmekben a továbbjutásról, netán a csoportkörbe kerülésről szőjünk álmokat, vagy az edzők, klubtulajdonosok hagymázas fantáziaszüleményeikkel traktálják a nagyérdeműt. Vagyis minket.


Merthogy a nyár harmadik hónapjáig el sem jutottunk, először a magyar futball történetében. Július 25. ugyanúgy a magyar futball gyásznapjává lett, mint július 4., az 1954-es berni vb-döntő elbukásának dátuma. Szörnyű, hogy szűk hatvan év alatt hová jutottunk. (...)

És mégis, ezek után is töretlenül folyik a csapból a sikerpropaganda. Úgy vezetik fel az arra hivatottak a szeptember 6-i, bukaresti vb-kvalifikációs meccset, mintha a továbbjutás lenne a tét – és lenne is rá esélyünk! –, holott semmi egyébről nincs szó, mint a pótselejtező lehetőségének kivívásáról.

Talán. Esetleg. Ha nem kapunk ki a román fővárosban.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ciki
2013. július 27. 12:54
Nem értem, miért csodálkoznak egyesek a foci színvonalán! Ugyanolyan KONTRASZELEKTÁLT mint az egész fidesz, kormányostól, ország vezetéstől, minden egyébtől! Miért lenne a foci kivétel? FIDESZMUTYI, kÖZPÉNZMUTYI, KÖZGÉPMUTYI, TERMŐFÖLDMUTYI, TRAFIKMUTYI, FOCIMUTYI, ÉS MINDENMUTYI!!!!!!!!!
dönci5
2013. július 27. 12:30
Gyászol a franc! Jót röhögtem, kiestek, erre sincs több gond. Azért csak építsük százmilliárdokért a stadionokat ennek a falábú csürhének.
meska
2013. július 27. 12:17
Gyásznap, ilyenek, ugyan már. Gyászévtizedek a magyar foci. Minek kell adómilliárdokból építeni a lufikatedrálist? Ott van nekünk a vízilabda, a nő és férfi kézi, a kajak-kenu- miért nem ők kapják a papák támogatását? Jártatok mostanában BÁRMELYIK vízitelepen?
KannibálTatárÚr
2013. július 27. 12:15
Sajnos, nem az élsport, a foci az egyetlen hely, ahova fölöslegesen áramlik a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!