A Kurucinfó zsidó marketingesei

2013. július 18. 18:41

A Kurucon nem egy veretes baromság látott napvilágot az elmúlt években – de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy pusztán a véleményük miatt elhallgattassa őket.

2013. július 18. 18:41
Széljegyző
Jobbegyenes

„Soha jobbkor nem jöhetett volna a váratlan promóció. Az utóbbi egy-másfél évben a Kuruc törzsolvasóinak egy része is kezdett belefáradni a vasútállomások melletti talponállók szintjét alulról súroló orkozásba, kajmánozásba, és a hetven éves szélsőjobboldali cikkek copy paste-elésébe. Olyan ez már, mint egy tessék-lássék módon előadott kötelező gyakorlat a korcsolya bajnokságon: napi 10 cigányos hír, 5 zsidózás, meg bónusznak egy '44-es újsághír.

Most viszont sokan már csakazértis, dafke belájkolják a kurucokat, akárhányszor is tüntetik el őket a Facebook-ról. Mert érzik, hogy ez most nem arról szól, hogy jó hírportál-e Kurucinfó. Hanem arról: jogunk van-e – a jeles zsidó filozófus, Baruch Spinoza szavaival – azt gondolni, amit akarunk, és azt mondani, amit gondolunk.

A Kurucon nem egy veretes baromság látott napvilágot az elmúlt években – de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy pusztán a véleményük miatt elhallgattassa őket. Egy olyan országban, ahol létezhet »törvénytelen vélemény«, ott nincs demokrácia. Akkor sem, ha a gondolatrendőrség inkvizítorai a demokrácia szent jelszavával az ajkukon fojtják bele a szót azokba, akik szerintük nem demokraták. Akkor sem, ha az áldozatok tényleg nem demokraták, mint a Kuruc szerkesztői, akik nyíltan vállalják, hogy szemben állnak a polgári demokráciának nevezett valamivel, amiben élünk. Lehet őket utálni ezért, lehet egyet nem érteni velük – de joguk van hozzá, hogy így érezzenek és ennek hangot is adjanak. Milyen szabadság az, amit kötelező szeretni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2013. szeptember 24. 02:30
Ennek speciel izraelhez kevés köze van, inkább az ostobaság ami dominál. Minden vélemény szabad! Aki korlátoz az eleve szabadjegyet ad a korlátozóknak. Én speciel nagyon örülnénk ha iskolarendszerünk nem szabadítana ránk oly alulképzetteket mint amilyen Te is vagy, de be kell látnunk, hogy végül is a betűvetést, úgy-ahogy, hát megtanultad. Együtt kell Veled élni. Mellesleg, aki antidemokrata, ne kérje számon a demokrataságot másoktól.Ja, és itt a pálya! Miért is nem csinálsz másfajata médiákokat? Szerintem Neked ez menne!
Rike
2013. szeptember 24. 02:30
Dehogy! Vannak 124-en. Ennyi kell is, mint a martiniben az angosztura. Unalmasabb lenne nélkülük. Végül is a normalitásnak kell ellenpont, mert mihez képest is határozhatná meg önmagát? Mármint a normalitás. Ha még tetszenek ez a fogalmat érteni.
Rike
2013. szeptember 24. 02:30
Végül is a szólás szabadságért állunk ki, nem? Akkor ő kivétel?
Rike
2013. szeptember 24. 02:30
Móritz(ka)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!