Születtem trafikországban

2013. július 24. 16:08

Hogy összeállhat-e féldecikből egy egész ország, az a kérdés.

2013. július 24. 16:08
Urfi Péter
Magyar Narancs

„Ma délután a pénztárnál, a szokásos kérdések (Erzsébet-utalvánnyal fizet? Pontokat gyűjti?) közben felnéztem a cigarettás polcokra, és a pénztáros egy darabig hiába noszogatott, nem tudtam megszólalni. Igénytelen elrendezésben, szellős tálalásban ott sorakoztak a következők: egy rakás gyufa, öngyújtók meztelen nőkkel, gépfegyverekkel és Halászbástyával, kisfelesek széles választékban: Tajga, Rumli és egyéb féldecisek, valamint a legfelső sorban végig: Mága Zoltán lemezei.

Hogy összeállhat-e féldecikből egy egész ország, az a kérdés.

Nem akarom magyarázni, miért rajzolódott ki riasztóan élesen ebből a néhány tárgyból az ország arca. Elmondja azt helyettem Cseh Tamás hangján az öreg alkoholista. Aki túlélt mindeneket, kormányt és féldeciket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2013. július 25. 06:10
Pedig egy ilyen herpeszes Ödönke biztos tudja a frankót, én meg, hogy melyik úrfitól szerezte a herpeszét! Prutty!
Fakuttya
2013. július 25. 01:25
http://www.cseh-tamas.hu/index.php?menuid=mh_2&itemid=mh_2_1&contentid=kl9 Igencsak mellényúlt ez a pelyhedző szakállú, katonasevót siheder.
locsaba
2013. július 24. 18:59
petike ne vedd a szádra Cseh Tamást csak azért, mert mindent a szádba veszel. Haladjál az elvtársadhoz Portugáliába, ha már odavágysz.
Fakuttya
2013. július 24. 18:01
Amúgy ki fia úrfija ez a Portugáliában élni akaró lófaszjankó? http://www.5kkozpont.hu/index.php?submenu=articles&id=538&details=1&cat=10
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!