Szabad a csók a Facebookon!

2013. augusztus 29. 10:15

Mi történt? Csak nem rájött a Facebook, hogy senki nem tartja be a szabályokat?

2013. augusztus 29. 10:15
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Tegnap még arról beszéltünk kollégámmal, hogy egy ügyfelünknek hogyan lehet hatékonyan megoldani alkalmazásból egy lájkolós kérését, majd este jött a hír: a Facebook hatalmasat lazított a szabályokon! Hirtelen (majdnem) mindent szabad! Szabad a lájkolj és nyerj játék. Szabad a szólj hozzá és nyerj játék. Szabad az írj emailt és nyerj játék. Szabad a jelöld be magad és nyerj játék. Szabad a csók!

De nem szabad az oszd meg és nyerj és a jelöld be mit szeretnél nyerni játék (egyelőre, mondom én).

Nahát! Vajon miért? Mi történt? Csak nem rájött a Facebook, hogy az eddig az alkalmazásokra elköltött, és nem hozzá befutott pénzt így majd inkább elköltik nála reklámra? Vagy megunta, hogy senki nem tartja be a szabályokat? Nem igazán tudom. Mindenesetre most egy csomó dolog így változik. Változik az alkalmazás gyártók felé támasztott elvárások köre (már sokkal szebb, jobb, okosabb dolgok kellenek csak, mindez kevesebb vevőtől), több lesz a falon az ilyen-olyan játék, és a cégek kénytelenek lesznek többet költeni hirdetésre, hogy kitűnjenek a tömegből.

Persze ez így most hirtelen lépés, és kicsit váratlan is. És még fogalmunk sincs, ez most így jobb lesz, vagy a Facebook még használhatatlanabbá válik.

Minden esetre most elkezdhetünk újratervezni pár kampányt az őszre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. szeptember 06. 21:36
A baloldal bármilyen bűncselekményre képes, gyilkosságtól rabláson át személyiséglopásig.
torresG4
2013. szeptember 06. 21:36
terjedőben van egy facebookos bűncselekmény, amikor balos politikai oldalakon a jobbos kommentelők profilját copyzzák, lemásolják és súlyosan visszaélnek vele, ez történt ismételten az együtt 2014 mozgalom oldalán is, ahonnan ezzel a módszerrel elüldözték a számukra nem kívánatos hozzászólókat......megtörtént olyan, hogy az eredeti és a hamis nickek egymással beszéltek.....lementettem, megvan.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!