Jó jel, hogy Gordonéknak ilyen fontosak vagyunk

2013. augusztus 03. 22:44

A netes HVG-t lenyúló veszett kölyköknek, cé kategóriás szabadkőműves inasoknak, szájberszörnyecskéknek és zsebszamuelyknek nagyon megártott a negyvenfokos meleg.

2013. augusztus 03. 22:44
Huth Gergely
Huth Gergely
PolgárPortál

„A netes HVG-t lenyúló veszett kölyköknek, cé kategóriás szabadkőműves inasoknak, szájberszörnyecskéknek és zsebszamuelyknek nagyon megártott a negyvenfokos meleg. Kábé százezer karakteres »oknyomozó« (nyihaha) cikket rittyentettek abból a tényből, hogy a Civil Együttműködési Tanácskozás megbízásából a PolgárPortált is kiadó GerillaPress Kft., illetve a »Fidesz láncos kutyulija« és »szopórollert« toló »fotelgerillája«, azaz én, hárommillió forintos személyiségi jogi pert indítottunk az egykor sokkal szebb napokat látott HVG ellen. És ezt a keresetet a bíróság kiegészítésre visszaküldte nekünk (jelentjük, kiegészítettük, újra beadtuk). Ebben a cikkben és a Bajnai Gordon besavanyodott tejútján bolyongó, az Indexből kirajzott többi webodúban (vö.: cink.hu, 444.hu, varánuszblog) megismételték az összes, a PolgárPortált érintő régi hazugságot, amelyekért a pert is elindítottuk. (...)

1) Szerintem teljesen normális dolog, hogy a magyar kormány közpénzt áldoz arra, hogy a Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Békemenet és a Szellemi Honvédelem Mozgalom mögött álló emberek sokaságának legyen egy saját internetes lapja és fóruma. A célra 2012-ben egyébként 7,4 millió forint közpénzt kapott a GerillaPress Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft. Ez azt jelenti, hogy a szekesztő-újságíró-fotós-informatikus kollégák havonta átlagosan bruttó 50-100 ezer forintot vettek fel munkájukért.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dobzselaci
2013. szeptember 23. 01:25
"Szerintem teljesen normális dolog, hogy a magyar kormány közpénzt áldoz arra, hogy a Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Békemenet és a Szellemi Honvédelem Mozgalom mögött álló emberek sokaságának legyen egy saját internetes lapja és fóruma." Hát kispofám.... Ti aztán tényleg különleges anyagból vagytok gyúrva. Ha a "mögötte álló emberek" tényleg "sokaság", akkor mit keres ott közpénz? Ha már 'civil' szervezet, rotfl. Nem tudjátok összedobni? A cöf úgyis annyi lét benyelt baltáséktól, mint ténylegesen civil szervezetek 20 év alatt összesen sem. Ilyen kicsavarodott őskomcsi gondolkodással tényleg menthetetlenek vagytok. Ha valaha az életben lesz egy jobboldali párt magyarországon, ti oda még udvarsepregetőnek se mehettek. Nem elég, hogy pofátlanul benyelitek a lóvét, még meg is magyarázzák, hogy ez milyen jó.
dobzselaci
2013. szeptember 23. 01:25
Ők is ettől félnek. Könnyebben tudod seggberúgni őket, mintha mellettük állnál. (C)moldova
dobzselaci
2013. szeptember 23. 01:25
perejj, gecó :) mint smittplagi. ja, hogy mégsem?
yetee
2013. augusztus 26. 13:15
Ennyit tudtok,visszamutogatni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!