Bajnai Gordon kőember marad örökre

2013. augusztus 16. 20:39

Az ember, aki úgy akar a bulvársajtóban szerepelni, hogy semmit nem ad a bulvárnak cserébe.

2013. augusztus 16. 20:39
Klág Dávid
Cink

Én egyszer láttam élőben beszédet mondani, a szándéka és a mondanivalója nagyon lelkesítő volt, de annyi érzelemmel és szikrával adta elő, mint aki elfáradt a szotyizásban. Én szívesen megismerném személyesen Bajnai Gordont, például kíváncsi vagyok, hogy szerinte is az év egyik legjobb filmje a Tűzgyűrű, vagy csak hárman az irodában vagyunk ennyire bolondok, kíváncsi vagyok, hogy mi volt az utolsó app, amit letöltött, hogy mi a véleménye Gyurcsány Ferenc egyre szürreálisabb Facebookos fotóiról, meg hogy szerinte hol van a legjobb hamburger Budapesten.

Ehelyett kapunk egy embert, akinek nagyon fontos a család, de a legfontosabb a párja, nem is, inkább a gyerekek, azok a fontosak. Az ember, aki semmit nem bánt meg az életben, aki kiskorában kicsit csibészes volt, mert egyszer lefröcskölte vörösborral a fehér pulóverét, aki azonban az érzelmeit meghagyja otthon a négy fal között. Az ember, aki kibaszott unalmas. Az ember, aki úgy akar a bulvársajtóban szerepelni, hogy semmit nem ad a bulvárnak cserébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2014. január 13. 10:10
Hát jégnek én nem nevezném. Furcsa egy sejthalmaz. Közös ügyeink intézésében mindig kudarcot vall. - Hajdú Bét,Ám a Wallistól is menteni kellett, pedig az év vállalkozója előtt. - Malév el privatizálása. - Eu-s pénzek megszervezése, a hazai viszonyok totális nem ismerése, önkormányzatok az NFŰ-nek és pályázat író haveri cégeknek kiszolgáltatása. - 13 usque 15 mrd $ IMF pénz elbokázása. Az OTP 600 milláján kívül nem tudjuk hova lett,miközben a munkanélküliség megduplázódott. De azt tudjuk, hogy a következő kormánynak tokkal-vonóval 3 év alatt vissza kellett fizetni.Ezt 8-ik szakértőként, meg nem választott M.E. ként gründolta. Leány bankjaink osztatlan örömére. - Részese a deviza hitel elburjánzásának. 2006-ban m.elnöki főtanácsadó volt. Bank által megszerkesztett, de meg nem követelt etikai kódex. - De a Hopkins egyetemen gyűlölet-demokrácia kurzuson hallgatott gyorstalpalója sem sikernek tűnik. A súlytalan és autodidakta Mesterházi pár hónap alatt víz alá nyomta. Viszont Bécsben Nagyon jó kis szárnyas vállalkozás részese. Egyidőben a H.B. csődjével. Aztán volt egy jó kis combos ciprusi adó paradicsomi adóelkerülési ügylete is. Ami köz jóhoz hozzá nyúl szarrá válik. M.o. vigyázz! Ennyi kudarcos intézkedés után mégis újra és újra a "nem létező" háttér hatalmi szponzorai a hóna alá nyúlnak. Ki ez az ember, vajon mit tud, amit mi nem? De Isten segedelmével nem is akarjuk megtudni.
Text adósság
2013. augusztus 25. 21:35
"Bajnai Gordon kőember marad örökre" Van húgykő is ! Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 20. 08:44
"Bajnai Gordon kőember marad örökre" Liba kő'' Prutty!
freehckr
2013. augusztus 19. 20:33
Bajnai nem politikus. Ez a történet lényege...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!