A szocik még mindig hazudnak

2013. augusztus 22. 08:40

A Gyurcsány-Bajnai-szövetség hazugságemlőin felnövő fiatal baloldali bloggernemzedék hazudott reggel, éjjel meg este.

2013. augusztus 22. 08:40
Pintér Bence
Alternatíva

„Ha azt gondoltuk volna, hogy a bukott baloldal tanult az elmúlt nyolc év hibáiból, nagyot tévedtünk. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség hazugságemlőin felnövő fiatal baloldali bloggernemzedék hazudott reggel, éjjel meg este, mikor azt ígérték, hogy a Goldenblog-győzelem esetén eljegyzik egymást. Ugyanis a vereség ellenére is eljegyzik egymást.

»Ha bárki félreértette volna korábban: lesz eljegyzés, csak máshol. Köszönjük a rengeteg szavazatot.« - írta Zsófi és Gábor. Na most, kérdezem én, mit lehetett itt félreérteni? Nézzük az ígéretet az elemi logika szabályai alapján: »HA megnyerjük a blogversenyt, (AKKOR) eljegyezzük egymást«. Ebből egyenesen következik, hogy ha nem nyerik meg a blogversenyt, akkor nem jegyzik el egymást. Ha ezután mégis megtörténik az eljegyzés, akkor levonhatjuk a tanulságot: a Gyurcsány-Tavares-tandem nyolc év után sem érti, hogy a magyarok nem kérnek a nemzetközi baloldal Soros által finanszírozott gyűlölethazugságaiból.

Egyébként is, hogy vezethetné el az országot egy olyan szégyenteljes alakulat, akik még egy nyamvadt blogversenyt sem képesek megnyerni?

Az Alternatíva szerkesztősége - a magyarok elhatározását és a történelmi felhatalmazást szem előtt tartva - betartja az ígéreteit, és nem fogad örökbe kiscicát, valamint nem vásárol elektromos borotvakészletet, mivel nem nyerte meg a Goldenblog-versenyt. Ugyanitt egyébként sok boldogságot és további kellemes együttblogolást kívánunk Gábornak a és Zsófinak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. szeptember 23. 01:14
Az a szerencse,hogy a hazug szocikkal szemben van ez a szűzi baltás-rezsim,milyen jó nekünk...
kamasuka
2013. szeptember 19. 17:03
A Független Egyenlítő(TV) blog felszopásának szentelt bejegyzést láthattunk.
szalámis hegedű
2013. augusztus 26. 13:10
Mennyire igazad van! Tegnap az MSZMP, ma a Fidesz a szoci.
Antigoné
2013. augusztus 23. 12:59
Üdv, Sándor! Újfent minden jót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!