Mesterházy csapdában

2013. augusztus 23. 19:21

Mesterházy az egyetlen helyes megoldást választotta: arcának megőrzése mellett elfogadta Bajnai javaslatát.

2013. augusztus 23. 19:21
Poldi bá
Poldi bácsi megmondója

Mégis azt mondom, ha Mesterházy-nak egy csöpp esze van, akkor elfogadja a megváltozott feltételeket. A feladatokat ugyanis neki is tudnia kell rangsorolni, a fontossági sorrendet nem hagyhatja figyelmen kívül. Ha meghiúsul a 2014-es választási győzelem és Orbán Viktor újra nyer, akkor azzal veszélybe kerül pusztán a lehetőség is, hogy ő valamikor ebben a büdös életben miniszterelnök lehet. Ha sikerül visszaállítani a politikai váltógazdaságot, amit a Nagy Vezető éppen most próbál visszavonhatatlanul szétzúzni, akkor az számára is esélyt ad arra, hogy később első számú vezető legyen.

Tehát személyes ambícióinak és a magyar társadalom érdekeinek egyaránt az felel meg, hogy elfogadja a Bajnai-féle javaslatot. És talán az az apróság is számít valamit, hogy ennek a romba döntött országnak mire volna szüksége...

FRISSÍTÉS

Lehet, hogy Mesterházyéknak bejárásuk van a Poldi-adminba, hiszen alig került ki a poszt, máris olvashatjuk, hogy az MSZP elnöke beadta a derekát. Formailag ugyan »ellenjavaslattal« élt, mármint hogy ne a közvélemény-kutatók, hanem »hús-vér emberek« döntsenek az előválasztás végeredményéről, ez azonban csak technikai többletfeladatokat jelent - jó sok pénz elpocsékolása mellett.

Mesterházy az egyetlen helyes megoldást választotta: arcának megőrzése mellett elfogadta Bajnai javaslatát.

Őszintén mondom, hogy bravó!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. augusztus 24. 08:52
Ez a Poldy bácsi olyan tök hülye, hogy arra szavak sincsenek. Nem hogy megfogadták Bajnai ötletét, hanem olyan svédcsavarral lőtték azt neki vissza, hogy abból csak vérig alázottan tud kikeveredni. Ha egyáltalán van ebből a helyzetéből kiút. (Szerintem nincs) Mindenesetre, főúr, egy sör rendel ;)
ballada
2013. augusztus 24. 05:42
Jobbik meseházi mellé fog állni ,mert vona erősebb mint a libás ,meseházinak meg az a fontos hogy erős ütős párt álljon mellé ,ne egy sumák sunyi hatalomtúró alak, meseházi számíthat rá irányítani fogja a jobbik,,meseházi csendőrei a jobbik lesz ,ha ütni kell csak a jobbiknak szól,második szdsz lesz belőlük.
ballada
2013. augusztus 24. 05:26
"Mesterházy csapdában" majd a jobbik kisegíti ,mert a jobbik örül ha valamelyik párt szóba áll vele,,hatalom erős vágy.
Blackhawk
2013. augusztus 24. 00:22
Ha történetesen egy akármilyen előválasztás során Bajnai visszalép Mestreházy javára,akkor a baloldal számára még mindig jobban jön ki. Hiszen Bajnai nem azért lép vissza, mert a Fidesz gőzhenger lenyomta, hanem mert Mházy "erősebb" jelölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!