Magyarország meghülyült?

2013. augusztus 16. 17:44

Az egyik fiatal rokon szerint fölösleges minden erőfeszítés – ezalatt főként a rendszeres munkát érti –, mert a háttérhatalom már régen eldöntötte a sorsodat.

2013. augusztus 16. 17:44
Rátesi Margit
Amerikai Népszava

„Magyarországon meghülyültek az emberek. Legalábbis majdnem a fele, pontosan 42 százaléka – amint arról egy felmérés tanúskodik. Ennyien gondolják ugyanis hazánkban, hogy nem a megválasztott kormány, parlament, államigazgatás, ne adj’ isten, maga a polgár intézi hazánk és a saját ügyeit, hanem egy közelebbről meg nem nevezett »háttérhatalom«, közelebbről meg nem nevezett célokkal.

Lehetne mindezt néhány – a mai körülmények között jelentős állami összegekkel is támogatott – idiótának tulajdonítani. Csakhogy az ember a legszűkebb környezetében is szembesül a »megcáfolhatatlan« tényekkel. Az egyik fiatal rokon szerint fölösleges minden erőfeszítés – ezalatt főként a rendszeres munkát érti –, mert a háttérhatalom már régen eldöntötte a sorsodat – ezalatt a kiirtástól a lassú éhhalálig terjedő skála alapján választhatsz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2013. augusztus 17. 11:14
Magyarország meghülyült? A franciák 50%-a, a szlovákok több, int 60%-a hisz a háttérhatalomban. Miért?
tas0125
2013. augusztus 17. 10:52
Idézet Tőletek: "A Jobbik, az LMP és a szocik sokkal nagyobb arányban állítják, hogy a döntések nem itthon történnek!" Válaszul: Persze,hogy tudják. A J.-t kivéve azért szaladgálnak az európai helytartókhoz nap mint nap. Ez borzadály, meddig még, hogy a "lebutult" nép közakarata kezd érvényesülni M.-on. A probléma csak az úgy néz ki a háttér hatalom átesett a ló túloldalára. Csikorog, mint a szovjetunió. Az aktivistái között egyre nő az intellektuális deficit. Mint ez a R. Margit..ka.., a barázda mentes agyával és szponzorával, valami húgy agyú Bartossal.
Hulló Csillag
2013. augusztus 17. 09:37
Nem Magyarország hülyült meg,csak ti.
mustármag
2013. augusztus 17. 08:59
A fiatal rokonnak nem fog teremni annyi kiváltság mint a nem fiataloknak termett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!