Az Akcióterv

2013. augusztus 07. 09:11

Az akcióterv részleteivel Kocsis nem rémisztgette tovább halálra vált önmagát, így tehát nekünk kell ismertetnünk.

2013. augusztus 07. 09:11
Uj Péter
NOL

Kun Béla Népi Akcióterv a Hazai Médiavilág Pénzügyi és Politikai Torzítására, a Rezsicsökkentés Eltörlésére, Orbán Viktor Megbuktatására, a Magyar Emberek Végső és Visszavonhatatlan Nyomorba Döntésére (a továbbiakban: KB-NAHMPPTREOVMMEVVNYD)

1. Szabó György vidéki háza mellé legalább tízezres futballstadiont építtet, kedvenc falusi csapatát az első osztályba juttatja, tízmilliárdokat nyomat a labdarúgásba baráti vagy kevésbé baráti, viszont jól zsarolható médiavállalkozókkal.

2. Hetente legalább öt-tízmilliárd forintnyi állami megrendeléshez juttatja a közvetett tulajdonában lévő cégcsoportot, majd a közérdek és a magánérdek közötti viszonyról tart hosszú prédikációkat cinikusan somolyogva.

3. Lázár János dohánynagykereskedő számítógépén megírja a Még nagyobb trafikmutyi című egyfelvonásos abszurd drámáját, amelyet olyan sikerrel játszik majd az ország minden egyes színháza, hogy az egész színjátszást végül államosítani kell, megakadályozandó a színháztulajdonosok gátlástalan extraprofitszerzését.

4. Az úgynevezett Uzsorás-, pénzbehajtó- és amfetamindíler-törvénnyel állami felügyelet alá, egyetlen intézménybe vonja össze a fenti tevékenységű hazai kisvállalkozásokat, ezáltal biztosítva az ágazat jövedelmezőségét és a lakosság megfelelő ellátását. A hírre Csányi Sándor a tőzsde előtt értékesíti Hernádi Zsolt antilopbőr cipőjét, és stratégiai befektetésként negyven deka Pick szalámit vásárol.

5. Az ellenőrzése alatt álló sajtótermékekben kéthetente publikáltat híreket ellene szőtt merényletekről, tervezett harckocsirohamokról, korlátlan tengeralattjáró-háborúkról és a többi. Közben vidám kis hirdetésekben és a lakosságnak sűrűn küldözgetett szerelmes levelekben bizonygatná, hogy jobban teljesít.

(Ennyi a terv. Nem lennék most a saját helyünkben.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
viccesnek szánt cikk amely egyben szomorú látlelete a mai ellenzéknek képtelenek egy célért kiállni, elképzeléseket és célokat kitűzni így már csak fikázásban képesek alkotni, azt is szánalmasat. pedig nem kéne az ellenziséget ennyire degradálni. Jó, tudom hogy ebben nem Új Péter a főkolompos de valahogy többet várnék tőle
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
"én ide jövök, leereszkedem" egy klasszikust plagizálva: a legnagyobb szar mindig büszkén úszik a felszín magaslatán de ha leereszkedik akkor már nem is annyira büszke
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
"Annál jobb cél nem kell, hogy Orbán Viktort és az egész klienturáját eltávolítsuk " hát ezért a célért egyre kevesebben áldoznák az életüket a közvéleménykutatások szerint. de ha ezt képesek vagytok célnak hinni akkor meg is érdemlitek
Justicia
2014. január 12. 21:18
Nem a konyhában van, a tisztaszobában kiasztalon, csipketerítőn és legalább 20 éves a fotó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!