Szégyenben – A végén már csak Orbán maradt

2013. augusztus 05. 14:33

Első otthoni meccsét az élvonalban Fehérváron játszotta a Felcsút. Maga a meccs senkit nem érdekelt.

2013. augusztus 05. 14:33
Urfi Péter
Magyar Narancs

„Első otthoni meccsét az élvonalban Fehérváron játszotta a Felcsút. Maga a meccs senkit nem érdekelt.

Persze, beszélhetnék a játékról, ha már végigültem azt a másfél órát a Sóstói Stadionban. De kit érdekelne?

A miniszterelnök szerint töretlenül fejlődő magyar labdarúgás csúcsligájának mérkőzéseire a 2011/12-es évadban átlagosan 3645 néző volt kíváncsi. A most tavasszal zárult szezonban ez a szám 2728-ra csökkent. Értsd: az élvonalbeli magyar labdarúgás egy év alatt elvesztette az amúgy is sírnivalón kisszámú közönsége negyedét. Legkevesebben az Eger meccseire jártak: átlagosan 1269-en. Ehhez képest a Felcsút ünnepélyes debütálására ötszázan jöttek el. (A Puskás Akadémia minden nézőből kettőt látott, ezer főre becsülte a közönséget.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gubenc
2013. augusztus 05. 19:36
Csak megjegyezném, hogy az NB-I-es klubok kettő kivételével veszteségesek. Tehát ők is az állam csöcsén lógnak. Orbán Viktor nemrég mondta, hogy nem lehet őket üzleti vállalkozásként működtetni. Érdekes, hogy a rothadó nyugaton az összes profi klub meg úgy működik. De ők úgyis tévúton járnak, és csak a mi napfényes keleti szemléletünk tudja megmutatni, hogy hogyan kell a focit működtetni.
gubenc
2013. augusztus 05. 19:32
Előre a munkaalapú társadalom építésének rögös útján! Termelni kell, nem szolgáltatni. Az összews szolgáltató dögöljön meg kivéve a trafikosok és a futbalisták. A stadion a világ legjobb termelő beruházása. Nem is beszélve a munkahelyteremtő vonzatáról. Ebből lesz meg az 1 millió új munkhely. Nem az építő munkásoknak, mert ugye ők csak az építkezés idején vannak foglalkoztatva, hanem a kétszer tizenegy futbalistának, meg három bírónak. Baromi jól fognak kinézni a foglalkoztatási statisztikákban a kivezényel 200 párlyakarbantartó közmunkás mellett. Már látom is, hogy jövőre mi lesz a matek érettségi 1. feladata. a) kéréds, ha egy futbalstadion 300 embernek ad munkát nagy állami pénzen akkor hányat kell építeni ahhoz, hogy kijöjjön az egymillió igért munkahely? B) kérdés mennyi adót kell beszedni ahhoz, hogy a sok focista és léhűtőt megéljen?. c) kérdés: ki fogja ezt az adót kifizetni, ha a fiataloknak tele lesz a töke és lelécelnek? Előre a nemzeti önpusztítás útján a fényestekintetű nezetveszejtő vezetésével!
becike4
2013. augusztus 05. 17:15
Mot mé'Olyan békés, családias volt a hangulat.
Bertorelli
2013. augusztus 05. 16:42
Szegény Soros Gyuri bácsi. Szégyenében már csak ők meg a CEU munkatársai olvassák ezt a szart, amit újságnak mernek hívni. Ha ezért ott pénzt adnak, akkor nagyon becsülje meg azt a munkahelyet Tisztelt Urfi Péter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!