Hónapok óta a 400 forintos fontárfolyamért imádkozom

2013. szeptember 07. 22:28

Britbe’ élő embernek be kellene látnod, hogy neked az az érdeked, hogy Magyarország álljon bele a földbe, intellektuálisan és pénzügyileg is. Olcsó lesz az ingatlan, indiai szintű a munkaerő, és ezeket nagyszerűen ki lehet aknázni.

2013. szeptember 07. 22:28
Benei Péter
ollie rehn, a magyarok megvaltoja

„nyuszi. erkolcstan es hittan jo. magyar oktatasi rendszer jo. orban viktor coolface. ez kell. britbe’ elo embernek be kellene latnod, hogy neked az az erdeked hogy magyarorszag alljon bele a foldbe, intellektualisan es penzugyileg is. olcso lesz az ingatlan, indiai szintu a munkaero, es ezeket nagyszeruen ki lehet aknazni. olcson megcsinalni budapesten a barmit es eladni dragan nyugaton. mi ezzel a gond? en honapok ota a 400 forintos fontarfolyamert imadkozom, minden nap elmormolok egy matolcsy imat.

az a lenyeg hogy ne lenduljetek at a masik oldalra, tehat legyen legalabb 1 erdemi bank, ami nem az otp vagy valami takarekszov, es a gyerekek legalabb minimalisan kepesek legyenek szamitogepet kezelni. szoval adnam, ha nem kellene megtanitani oket 30 ev mulva hogy mi az az internet, mint egy eszakkoreait. de ha ez nem lesz, minden mas igen, akkor az win.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. szeptember 08. 10:25
Jó ez a poszt, csak azt nem igazán lehet érteni, hogy ki kivel van, melyik idézet kihez tartozik, és úgy egyáltalán, a szerző mit is akar mondani. Különben tényleg jó.
Kvasztics Fedor
2013. szeptember 08. 09:38
Elovastam az eredetit. Értelmetlen, felsőbrendűséget sugárzó duma egy vélhetően frusztrált fazontól. Az elégedett megállapodott elmék nem írnak ilyeneket, amiből dől valami féle sértettség, egy örökké okoskodó meg nem értettség.
dé208
2013. szeptember 08. 07:39
kb egy fekete mosogató glazgóból
fogd a pénzt és kuss
2013. szeptember 08. 06:30
jó helyen vagy ahol ... eszedbe se jusson haza!!!! majom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!