Hajdú Péterre szavak nincsenek

2013. szeptember 15. 22:18

Várom P. László és a Bándy-család, P.Erika és Szita Bence apukája, valamint az al-Kaida és a WTC-áldozatok családtagjainak "szembesítését".

2013. szeptember 15. 22:18
Gavra Gábor
Facebook

Várom Magda Marinko és áldozatainak rokonai, P. László és a Bándy-család, P.Erika és Szita Bence apukája, a Manson-család és a Tate-rokonság, valamint az al-Kaida és a WTC-áldozatok családtagjainak "szembesítését". Hajdú Péterre szavak nincsenek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2013. szeptember 17. 22:32
Hajdú Péterre szavak nincsenek. Nekem lenne egy-két ötletem.
Zokni
2013. szeptember 17. 22:32
Orbán és Hajdú nem haverok? (Elnézést, hogy még ERRŐL is, de mégis kiváncsi lennék, hogy vajon ismerik-e személyesen egymást.)
KannibálTatárÚr
2013. szeptember 17. 22:03
... "a masszőr továbbra is tagadja a vádakat." (A Blikkből). A vádakat a vádlónak kell bizonyítania, nem a vádlottnak a vád valótlanságát. Nem tudom, mennyi az elévülés az említett esetben. Ha még nem évült el, a szexmániásnak a rendőrségen kellett volna feljelentést tennie. Tizennyolc már régen elmúlt, min gondolkodik, ha már szülei nem tettek semmit. Molesztálás ügyében - sajnos - a nők nagyon megbízhatatlanok. Ha a mániás nem tud felmutatni bírósági itéletet, egyértelműen bűntettet követett el a gyúró terhére. Szigorú büntetést érdemel.
Zokni
2013. szeptember 17. 21:12
"Balondok" - írja. Ez jó. Libondok. Dzsémszbondok... De tényleg. Azért gátlástalanságban Orbán messze übereli Hajdút. Hát válság van. És egyértelműen a Fidesz közreműködésével erősödik. A zemberek érzik, látják, bármit írnak fel akár az égbe (meg az áramszámlákra) is nekik. MÉGIS "Magyarország jobban teljesít". Kiáll a Parlamentbe és szemrebbenés nélkül hazudja bele a "Tisztelt Házba", ami egyértelműen lenézett ház lett nála. Ön szerint nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!