Percepció, interpretáció, felláció

2013. szeptember 03. 16:36

Ne keverjük a konfrontatív érdekérvényesítést az EU-ellenességgel! Ha olyat szeretnétek látni, nézegessétek pl az UKIP-t.

2013. szeptember 03. 16:36
Megalomán Mongúz
Tutiblog

„Az EU nem jó per definitionem. És ha akár csak megközelítőleg az is lenne, akkor is elmúltak már a szép moszkovita évek, amikor nem lehettünk szkeptikusak az épp minket többé-kevésbé uraló hatalmi centrummal szemben. Az előző kormányok nem ápoltak jó kapcsolatokat az EU-val. Pontosan azt csinálták, amit Brüsszel mondott, illetve úgy tettek. Segget is nyaltak látványosan. Remélem, azért érzitek a különbséget. A Fityesz nem folytat EU-ellenes politikát. Ne keverjük a konfrontatív érdekérvényesítést az EU-ellenességgel! Ha olyat szeretnétek látni, nézegessétek pl az UKIP-t. Na ők tényleg írnának ki népszavazást a tagságról. Olyan apróságokról nem is beszélve, hogy az EB79 jelentés szerint nem csak hogy a magyarok sokkal inkább bíznak az EU-ban mint az EU27 átlaga (47% kontra 31%) de az EB78-hoz képest nálunk ellentétes trendek mutatkoznak, mint az Unióban. Tessenek néha guglizni is, mielőtt a katedra-idiotizmust elindítjátok!

Értem én, hogy mióta a 444 istállójába tartoztok, kénytelenek vagytok még vonalasabban követni a bajnaista sorvezetőt, de könyörgöm: legalább látszólag erőltessétek meg magatok, és ne olyan ökörséggel gyertek, amit egy fél-analfabéta teknős is szétcincál! Annyi mindenért lehet rugdalni a kormányt, hogy tényleg felesleges megerőszakolni a józan észt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 04. 08:35
Ez hülye.
Zokni
2013. szeptember 03. 23:58
"Az EU nem jó per definitionem." - írja. Mert? De. Az EU per definitionem jó. Nna. Ezen túl vagyunk. "Ne keverjük a konfrontatív érdekérvényesítést az EU-ellenességgel!" - írja még. Pontosan erről van szó! Orbán konfrontatív módon a saját érdekét érvényesíti, ráadásul az Eu nyújtotta kulisszák előtt. A Tavares jelentésből kiderült: a legfőbb Eu-ellenes tett az, hogy Orbán úgy építi fel a jog-, és intézményrendszerét, - mely egyébként leginkább szolgálja a politikai túlélését -, hogy a Magyarország által, a belépéskor, Orbán támogatásával is elfogadott demokratikus normákat áthágja. Ezzel az elvekben meglévő egységet bomlasztja, az Eu erejét csökkenti, és rossz példával él. Ahogy a jelentés során is felmerült: ez váratlanul érte az integrációt, ilyenre nem számítottak, hogy egy tagország, anélkül, hogy ki akarna lépni, utólag megmásítja a szavát. Mi, ha ez nem Eu ellenesség? Vagy ez tőlünk, magyaroktól elfogadott: hazudunk éjjel, és hazudunk nappal? Csak mert kormányváltás volt? Szokják meg, bazmeg?
pikkpakk
2013. szeptember 03. 20:35
Savanyúúú mi gyemekeim ? Így jártatok és fogtok még csúnyábban is járni 2014-ben.... Ehhez baloldalon semmit sem kell tenni,csak hagyni szabadon garázdálkodni a fideszt,meg a zsidózóbuzizókat...:)
hátakkor
2013. szeptember 03. 20:32
Szigetszentmiklós, József Attila telep kapóra jött Fletónak. Csak hát Wellnessházy is bikicsunájozott már hasonló közönségnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!