Fábry Sándor zsebében

2013. szeptember 24. 08:38

Az biztos, hogy Fábry Sándor, a szórakoztatóipari tehetségét már sokszor bizonyított showman az átlagnál többet keres.

2013. szeptember 24. 08:38
Michnai Attila
Heti Válasz Online

„Szalagcím a Mandineren: »Blikk: 440 milliót keres jövőre Fábry a köztévénél«. A régi vicc szerint a hír igaz, csak nem Moszkvában, hanem Vlagyivosztokban, nem Mercedeseket, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Az biztos, hogy Fábry Sándor, a szórakoztatóipari tehetségét már sokszor bizonyított showman az átlagnál – mondjuk egy-egy zaftosabb pletykáért a lábát térdig lejárni képes bulváros újságírónál – többet keres, na de hogy a kedves kollégák összekeverik a gőzekét a Gizikével, a bevételt az adózott eredménnyel, az azért mégiscsak túlzás. (...)

Még mielőtt bárki is a fogadatlan prókátor közismerten sanyarú fizetségére emlékeztetne, jelzem, hogy korántsem Fábry sérelmét kívánják e sorok orvosolni, hiszen ő aztán igazán képes magamagát egyedül is megvédeni; sokkal inkább a magyar írástudók pénzügyi-számviteli kultúrájának legteljesebb hiányára próbáljuk ráirányítani az olvasó figyelmét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maszlinás borkány
2014. június 18. 13:13
Fábry kiégett. Unalmas. De jó, hogy a digitális átállás miatt többet nem nézek TV-t!
feketemacska
2013. szeptember 27. 15:34
Sanyi bá" a maga műfajában megalkotta önmagát,és ma már túl van a csúcspontján,még néhány évig szeretne vizet kavarni,szórakoztatni nem mindig középiskolás szinten. Tudja mikor kell visszavonulnia a pódiumról.Arra,hogy sokalljuk évi bruttyó fizetését,azt mondaná"több is veszett Mohácsnál"
Taxin
2013. szeptember 27. 01:54
Te nézegesd a Polacseket. Alulról.
tributum
2013. szeptember 27. 01:53
- Tavaly 32 milliót tudott kivenni osztalékként, akkor miféle "televízós szakemberekről" beszélsz?- Milyen, könyvvizsgáló által hitelesített kalkuláció alapján? Pont arról szól a cikk, hogy a számvitelt, adózást csak ugató emberek állítanak pont olyan hajmeresztő baromságokat, mint te is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!