Leleplezés: Szily László helyén Puzsér Róbert imposztorkodik

2013. szeptember 09. 14:11

Kéne egy szaftos, mélyen beleásós politikai trollkodás és offolás Szily Lászlótól.

2013. szeptember 09. 14:11
Staufenberg Vanda
Staufenberg – Egy F

„Most nem rúgdosni akarom Lacit, aggódom érte. Mert én például miatta tudtam meg, hogy létezik a Cink, és a mai napig miatta járok ide, sőt, miatta mertem először írni, amiért örök hálával tartozom neki. Csak szar látni, hogy arra az alpári szintre jutottunk el, mint Habonyi Árpád két pálinka után, amikor Fletó táncát utánozza félmeztelenül és azon nevet már, hogy a közönsége hevesen bazmegol. Kéne egy szaftos, mélyen beleásós politikai trollkodás és offolás attól a Szily Lászlótól, aki még a horgászatról is tudott úgy írni Áder Jánossal megsózva, hogy még egy nőt is lekötött.

Sokkal jobb abban hinni, hogy Puzsér Róbert pincéjében megkötözve, egész nap X faktor adások nézésére kényszerítve szenved az én Szily Lászlóm, akit a Magyar Fotelprolik Egyesületének »premium content« pecsétjével ellátott hivatásos tajparaszt megmondóembere helyettesíti. Vajon Puzsér egy Obama-testőrhöz hasonló gyíkember Szily alakját felvéve? Vagy simán egy álarcos imposztor? Megannyi kérdés, de válasz egy sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2016. április 13. 21:50
Vandácska, maga az imposztor! A vezetéknevét eredetileg így kell írni: „Stauffenberg”. Örülök, hogy segíthettem.
atila68
2013. november 01. 01:23
Egy szaftos, sekélyesen sem beleásós de legalább semmitmondó trollkodás és offolás Vandától.
narmer
2013. szeptember 29. 10:13
Habonyi Árpád = Habony Árpád. Ami azt illeti a szerző egy konfúz, zavaros, rosszul fogalmazó, erőlködő pakfon.Sokan vannak így, ez most divat,írni ugyan nem tudnak, de felszednek néhány divatszót "cool" kifejezést, majd nyomatják, és azt hiszik ők menő újságírók.-Hánnemígyvan, sajnos..
Claypool
2013. szeptember 29. 10:13
Én Szily László nevében kikérném ezt a pusztító alpáriságot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!