Athena Intézet - az új III/III

2013. szeptember 18. 07:45

Ezekért a hamisítatlan vamzerházmester-nyelven írott fogalmazványokért ’71-ben simán járt volna a Szocialista Hazáért érdemrend.

2013. szeptember 18. 07:45
Szél Jegyzet
Jobbegyenes

„Nem, a kedves olvasó most nem az Állambiztonsági Levéltár egy poros aktáját láthatja blogunkon kivonatolva, hanem az Athena Intézet elnevezésű, »szélsőséges és extrémista csoportok kutatásával foglalkozó független és tudományos« csoport által használt nyelvezetet. (…)

A csoport tevékenysége, módszere és főleg nyelvezete kínosan ismerős lehet a posztkádári Magyarországon, az idősebbek még jól emlékezhetnek az olyan unalomig ismételt elcsépelt frázisokra, amelyek érdekes módon visszaköszönnek a nagyon független és nagyon tudományos csoport »tanulmányaiban«. Az általuk »rendszeres megfigyelés alá vont« csoportokat »veszélyességi fokozatok« és »kockázati szintek« szerint csoportosítják. Feljegyzik az »extrémista szervezetek« minden »ellenséges propaganda akcióit« is. (Hogy kivel/mivel ellentétes, azt a legtöbbször meg sem említik. ’89 előtt se szerepelt a III/III-as jelentésekben, hiszen egyértelmű volt: »velünk«, a hatalommal ellenséges.)

Ezekért a hamisítatlan vamzerházmester-nyelven írott fogalmazványokért ’71-ben simán járt volna a Szocialista Hazáért érdemrend. Ma »csak« különböző amerikai ösztöndíjak, nagykövetségek (brit, norvég és holland) és nemzetközi szervezetek támogatása az ügynök munkájának bére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
historiker
2013. szeptember 18. 13:32
Már jeleztem nekik, hogy nyugodtan állítsák le magukat mert csak közröhej tárgyai. De mazochisták. Nem is csoda, egy domina a vezetőjük. Amúgy vérbuzi. http://www.youtube.com/watch?v=GQ4Yv4lqo1o
Erőforrásexportot Indiába, MOST!
2013. szeptember 18. 09:26
És természetesen TELE VAN ZSIDÓVAL ez a "független", "szakértő" "intézet" is
Taxin
2013. szeptember 18. 09:04
Athena Intézet vezető munkatársak Domina Kristóf Igazgató Berecz Tamás Vezető Elemző Kuratórium Meszerics Tamás Szelényi Zsuzsanna Szelényi Zsuzsanna nemzetközi fejlesztési szakemberként dolgozik a Balkánon, Észak Afrikában és Magyarországon. Tizenkét éven át az Európa Tanács Budapesti Európai Ifjúsági Központjának igazgatóhelyetteseként dolgozott, előtte miniszteri biztosi megbízást töltött be a Kulturális és Közoktatási Minisztériumban. 1990-1994 között a Magyar Országgyűlés és az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének tagja. Számos társadalmi megbízatása van, köztük az Aktív Állampolgárságért Alapítvány kuratóriumi elnöki tiszte és a German Marshall Fund of the United States Marshall Memorial Fellowship választóbizottságának tagja. Pszichológia és nemzetközi tanulmányok szakon szerzett diplomái mellett 2010-ben poszt-graduális tanulmányokat folytatott a Tufts University (Boston, Egyesült Államok), Fletcher School of Law and Diplomacy GMAP programja keretében. Gyarmati István Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen tanít. Vajon mit? http://www.athenainstitute.eu/munkatarsaink/
Türelem
2013. szeptember 18. 08:08
A külföldről fizetett "Intézet" munkájában résztvevők listája - Szelényi Zsuzsa és magyargyűlölő sorstársai - mindent elmond a működésükről. Nem is tudom mi lenne, ha a magyarok pedig a különböző olyan zsidó szervezeteket, beleértve a sportkörinek álcázott bujtatott erőszakszervezeteket - az izraeli hátterű fegyveres Inkalról már nem is bszélve - listáznák, amelyek veszélyt jelentenek a magyar nemzetre, a magyar demokráciára? Bővítve a sort azon külföldi támogatókkal, amelyek pénzügyileg finanszírozzák ezeket az idegen szervezeteket. S persze érdemes lenne ezeknek a magyargyűlölő idegeneknek - az itt élőkre gondoltam - a névsorát az egész országgal megismertetni. Kiplakátolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!