Döbbenetesen Debil Dexter

2013. szeptember 25. 20:17

Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt.

2013. szeptember 25. 20:17
Varga Attila
comment:com

„Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos nagykönyvben meg van írva és kész. (…)

A nyolcadik évad messze a legrosszabb volt az összes közül, pedig a Colin Hanks alakította elmebeteg gyilkos után nem hittem volna, hogy lehet lejjebb süllyedni az érdektelenségben. Saxon és Vogel a Dexter történetének két legkevésbé érdekes karaktere volt, konkrétan leszartam, mi történik velük, Saxont meg csak az tartotta veszélyesnek, aki még nem látott egy Survivor-évadot sem, ott a szigetlakók között sokkal ijesztőbb futóbolondok akadnak, akik elől simán elfutnék, míg Saxont észre sem venném, ha szembe jönne velem. Nem sugárzott belőle semmi, Vogelről meg mindig a debreceni Videó presszó rezidens alkoholista vénasszonyai jutottak eszembe, ilyen vizenyős tekintetet a hatodik kevert után bármikor produkáltak ők is. (…)

A producerek sejtették, hogy a finálé, amit elméletileg ugye már évek óta elterveztek, nem fog jól lejönni a nézőknél, és jóelőre mosakodtak, de hiába, az internet népe kegyetlen, és legalább annyira anyázzák őket, mint David Chase-t a Maffiózók vége után, ami viszont minden idők egyik legjobb sorozatzárása volt, ugye. A sorozat egy spinoff formájában valahogy megy majd tovább, Dexter is vissza fog benne térni, remélhetőleg nem kockás ingben és fejszével a kezében, de ezektől az íróktól még az is kitelik sajnos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!