Az embertelen, az arcátlan és a packázó

2013. október 30. 08:53

Valahol mindig fölfeslik a Fidesz-szövedék, és kibújik belőle az embertelenség.

2013. október 30. 08:53
Andor Mihály
Galamus

Nem kevésbé embertelen, ahogy a rokkantakkal elbántak. Sikerült kiválasztaniuk azokat az orvosnak nem nevezhető hóhérokat, akik jó pénzért hajlandók voltak munkaképtelen embereket munkaképessé nyilvánítani. Akik pedig végképp nem küldhetők vissza az »egyre jobban teljesítő« munkaerőpiacra, azokon bosszút állnak: vagy csökkentik rokkantsági ellátásukat, vagy hónapokig nem hozzák meg a határozatot, és addig egy fillért sem kapnak jogos járandóságukból. A legilletékesebb elvtárstól tudjuk, hogy Magyarország kísérleti laboratórium. Itt kísérletezik ki azt is, hogy túlélhető-e levegővétel nélkül egy-két hónap fél lábon.

Milyen erkölcs vezérelte azokat, akik nincstelen hajléktalanok ellen hoztak büntetőintézkedéseket, mert nincs hol lakniuk? Akik a szegényeket arra kényszerítik, hogy a halottaikat maguk kaparják el a temetőben elkülönített gettóban?

Ezeket az embereket nem mind Orbán Viktor válogatta ki személyesen, de az embertelen hangütést ott fent jól megadta. Például amikor bosszút állt Iványi Gáboron, mert ellenzéki tüntetéseken merészelt ellene szónokolni. Olyan egyházügyi törvényt rendelt, amely megsemmisíti Iványi életművét. Nem érdekli, hogy pitiáner bosszúvágyában több ezer élettel játszik: hajléktalanszállókon lakó szerencsétlenek, különleges iskolákban tanuló szegény sorsú gyerekek, támasz nélkül maradt, idősotthonokban élő öregek életét kockáztatja. Vagy amikor – a kormány agrárkoncepciójának is ellentmondva – brutálisan lerombolja az európai hírű kishantosi biogazdaságot és a rá épülő népfőiskolát, semmivé téve ezzel több száz család megélhetését, csak azért, hogy bosszút állhasson Ángyán József körén.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. október 30. 12:36
Ahogy elnézem, a szellemi rokkantaknak sem könnyű a sorsa.
puszika
2013. október 30. 12:03
Valahol mindíg felsejlik Andor Mihály balliba szövete,és kibújik belőle a minden áron való győzniakarás embertelen hatalomvágya!!
Tatulus
2013. október 30. 11:34
Nem is csodálkozom! A galamus csoport írásai olyan mérhetetlen és megmagyarázhatatlan gyűlöletet tanúsítanak a jobboldal – kiváltképpen Orbán Viktor - ellen, amit igazából megmagyarázni sem lehet! Ezek az álldemokrata, álliberális internetes hivatásos gyűlölködők olyan mértékben hazudoznak, túloznak, álságosan véleményeznek, hogy megérdemlik a liberálfasiszta jelzőt! Miután szólásszabadság van (ezt ők persze tagadják) gátlástalanul hazudozhatnak, tényeket ferdíthetnek, félrevezethetnek, a létező legocsmányabb és undorító módon befeketítve az éppen aktuális ellenfelet, legyen az párt, vagy akár személy. Mellesleg próbáljon valaki az oldalukra ellenvéleményt beírni – azonnal „demokratikusan” törlik, meg kitiltják! Ez egy tróger banda, akik írásait nem kellene itt is népszerűsíteni, ugyanis ezek megvitatása csak időpazarló és úgyis eredménytelen. A szóban forgó írás „tényei” személyes tapasztalatból hazugságok halmaza. Nem azt mondom, hogy nem fordulhatnak elő túlkapások (amiért nyilván személyesen Orbán Viktor a felelős!), de másodfokon korrekt ügyintézés folyik. Megkérdezném ezt az idiótát – vajon emberek tízezrei kötelesek bűzös, hányásos, gusztustalan aluljárókban, közlekedési eszközökön utazni nap, mint nap, a szent szabadság védelmében? Mikor normális feltételeket teremtő lakhelyen is lakhatnak? Iványi magasztalásához nem teszek semmit – nem tudom ezen az „életmű” dumán sírjak, vagy nevessek! Andor úr igazi liberálnáci – a galamus csoport igazi nemzetellenes trógerokkal van tele, akiket kizárólagosan az Orbán és a jobboldal elleni gyűlöletük tart össze! Szégyenletes banda!
nettene
2013. október 30. 10:41
Ide figyelj Te cikkíró!!!elmész te a sunyiba ezzel a demagóg szöveggel....Te is pontosan tudod, hogy sikk volt a rendszerváltáskor ...leszázalékoltatni magukat soksknek...hiszen majd éállambácsi eltart.(tisztelet a betegeknek..természetesen)...100.000-200.000 ezerig "fizettél"..és rokkanrt lettél...lehettél.igen...lehet most azoktól szépen megvonják..felülvizsgálattala z ellátást.!!!mond már meg?? holy a kurva világban van még egy ilyen hely ahol ennyi rokkant van??? sehol...sehol barátom....igenis ak i nem rokkant az dolgozzon....és nem igaz hogy nincs munka....legfeljebb nem olyan ami az innyére van az embernek..de akkor is , csak dolgozzon az aki megteheti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!