Török Zsolt, a sporttagozat és a zavaros hazudozás

2013. október 31. 14:41

Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét.

2013. október 31. 14:41
Balogh Ákos Gergely
Mandiner
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét.
 

 
Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a hvg.hu kiadója, majd Déri Balázs, az MSZP-frakció kommunikációs igazgatója ismerte el, hogy Déri adta át a portál újságíróinak a videót (illetve annyi eltérés van a két közlemény között, hogy előbbi szerint Gavra Gábor vette át az anyagot, utóbbi újságírókat említ, többesszámban).
 
Török azt is állította, hogy Kőrös Gusztáv hazudott az MSZP kalocsai sporttagozatának szervezésében nyújtott segítségéről Kálmán Olgának, mivel a pártnak se Károlyi Attila nevű tagja, se Fejér megyei sporttagozata nincs. Ezzel szemben mi áll az MSZP Sporttagozat honlapján, 2013. szeptember 6-i hírként? Egy győzelmi jelentés, Károlyi Attilával (Székesfehérvár) és Király Györggyel:
„Kedves Barátaim!
Tájékoztatlak benneteket. hogy 2013 szeptember 6.-án megalakult a Sporttagozat kalocsai szervezete.
Az új szervezet elnöke Sztojka Istvánné.
Az alakuló ülés résztvevőit az MSZP kalocsai elnöke köszöntötte.
Az előkészítő munkát Károlyi Attila a székesfehérvári szervezet elnöke végezte.
A résztvevőknek mindnyájunk nevében sikeres közös munkát kívántam.
Tisztelettel
Király György”

Ha valóban Bokros Lajoséknak van igaza, és a Fidesz mozgatja a szálakat a szavazatvásárlós videó ügyében, akkor a kormánypárt olyan minőségű konspirációs munkát végzett, ami a világ legjobb titkosszolgálatainak is becsületére válna. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2013. november 01. 13:55
Most óriási csend van az ifjúkommunisták soraiban. Keresik a GÁTŐR-t, mert kell egy tanú, aki bizonyítja, hogy Orbán rendelte meg a filmet, amit egyébként Vajna forgatott. Szanyi több gátőrnek is megmondta, hogy "Egyszer még kérünk valamit magától!", de most egyik sem akar kötélnek állni, keveslik a pénzt. A kokainos filmért egy milliót adtak, ezért meg csak ötszátzezret akarnak leperkálni. Kérem ez egyoldalú szerződésbontás, nem szabad elfogadni.
hunavar
2013. november 01. 12:14
http://sporttagozat.hu/?cikkid=16
Brigadéros
2013. november 01. 09:46
A Török Zsóti is biztos tagja lehet a sporttagozatnak, hiszen sportot űz a hazudozásból...
BőröndÖdön
2013. november 01. 09:33
A török zsolttól már rég meg kellett volna szabadulni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!