Hogy milyen lesz a baloldali kampány??? Ezek a technikák...

2013. október 11. 16:07

Világosan látszik már Baján, milyen lesz a baloldali országos kampány, ugyanis ott tesztelik régi-új módszereiket. Erőszakos, hazug és gátlástalan lesz. Önmagáért beszél Kónya Péter gárdájának jelenléte.

2013. október 11. 16:07
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Sokan gondolhatták, hogy a bajai kampány megmarad helyi ügynek, mely az ott élő emberek mindennapjairól, az őket érintő ügyekről szól. A baloldal másképp döntött. Lementek a nagyágyúk, feldúlták egy békés város rendjét, levitték a fejrugdosós, Himnusz-gyalázós, hungarocellszobor-perverz stábjukat is. Hiába tagadják: vitték magukkal a gyűlöletkampányt. Világosan látszik már Baján, milyen lesz a baloldali országos kampány, ugyanis ott tesztelik régi-új módszereiket. Erőszakos, hazug és gátlástalan lesz. Önmagáért beszél Kónya Péter gárdájának jelenléte. Önmagáért beszél, hogy a bajnaista 444.hu munkatársai, kamerával a kezükben ugrándoznak és újságírói minőségükben zaklatják a Fidesz jelöltjét, az aktivistákat, a választókat. A ballib média természetesen szolidarít Pestről, mert mindnyájuknak nagyon fontos ez a bajai városrész...

És jöttek a módszerek. Megvádolták Zsigó Róbert polgármestert, hogy az anyósának épített buszmegállót. Hihető... Megvádolták Zsigó Róbertet, hogy leaszfaltoztatta a saját utcáját. Az éleslátását senkinek nem zavarta össze, hogy Robi még messze nem volt polgármester, amikor készült az út. Megvádolták, hogy lehallgatja az újságírók telefonjait. Aki kicsit is ért az ilyesmihez, csak legyint. Hosszan sorolhatnánk még a hazugságaikat, de már megszokhattuk balról.

Viszont az, ami tegnap történt, túlmegy minden határon. Az interneten találtam egy országos szintre is emelt hírt, mely szerint: »a Fidesz nem kíméli a gyerekeket«. Megnyitottam a cikket, melyből kiderült, hogy egy bajai lakos (!) a Gyámhivatalhoz fordult, mert szerinte a Fidesz kampánya, félelmet kelt a gyermekekben! Mindez kikerült a facebook-ra is, hogy terjedjen. A gond csak az, hogy az aggódó beadvány írója nem bajai lakos! A szerző Bogád Zoltán, aki a Bajnai-párt alapító tagja, aktív részese a kampánystábjuknak, baloldali internetes újságok szerzője. Bogád Zoltán nem egy gyermekét féltő bajai szülő, hanem a gyűlöletkampány része. Őszinte felháborodásomban írtam neki egy üzenetet, hogy aljas dolognak tartom ezt a húzást. Válasz sms-ét így kezdte: »Máté, ezek technikák. Ki kell próbálni mindent...« Ki kell próbálni tehát ellenünk mindent, ami hazug és alaptalanul lejáratja a jelöltjeinket. Az alapító-aktivista bevallotta, »ezek technikák« a baloldalon. Így lesz egyszer csak veszélyes a Fidesz a gyermekekre... Hogy milyen lesz a baloldali kampány??? Hajrá Baja!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2013. október 12. 00:23
Úgy beszélsz Máté, mintha nem bennetek meszelt volna el a választási bizottság. Pedig az is a tiétek. Mi lenne, ha független lenne?
parafin
2013. október 11. 23:53
Mondja annak a pártnak a kommunikációs vezetője, aki csalt. Aki letagadja a helyi kampányfőnöke nevét. A legendás hajléktalanüldöző Pintér Sándor kínaipiacáról.
Nemzeti Mutyikos
2013. október 11. 23:33
hehe... a regi valasztasi csalo csaladbol szarmazo faszfej kampanykodik itt? van bor a kepeden te kocsis ignac!
Pinter68
2013. október 11. 22:44
Mi van Mátékám? Azért még folytatod egy kicsit a töled megszokott hazudozást, amig "érdemeid elismerése mellett" visszavonulhatsz Jozsefvárosba? Meg kell dolgozni keményen azért a baksisért, ugye? Gondolom, jol fizet Orbán egyik gerinctelen lakájának lenni a sok közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!