Nyílt levél a bajai koholt videó ügyében

2013. október 30. 15:40

Közel sem lehetetlen, hogy a videó megrendelője a Fidesz volt. Logikusnak tűnik: két legyet ütni egy csapásra, elterelni a figyelmet a valódi csalásról, és egyben lejáratni két ellenzéki pártot is.

2013. október 30. 15:40
Modern Magyarország Mozgalom

„A Fidesz évek óta minden eszközt bevet, hogy politikai ellenfeleit (és akár volt barátait is) lejárassa, koholt vádakkal meghurcolja.
Számos megvádolt, később a bíróság által felmentett politikusra emlékezhetünk.

Kétharmados többségével kormányozva és az általa uralt tájékoztatással visszaélve gátlástalanul folytatja ezt a félázsiai, az emberi méltóságot és az ártatlanság vélelmét semmibe vevő gyakorlatot.

A bajai időközi választáson (vajon honnan származó?) korlátlan anyagi lehetőségei birtokában nem csak az ellenzék jelöltjét és az őt támogatókat igyekezett megfélemlíteni, de bíróság által is megállapítottan csalást követett el.

Ezek után, a ki tudja ki által megrendezett videó ügyében a még lezáratlan vizsgálat részleteire hivatkozva vádaskodik, ellenőrizetlen állításokat bizonyítékként kezel.

A Fidesz mára olyan viszonyokat teremtett, ahol bármi megtörténhet, ahol semmi nem kizárható.
Közel sem lehetetlen, hogy a videó megrendelője a Fidesz volt.
Logikusnak tűnik: két legyet ütni egy csapásra, elterelni a figyelmet a valódi csalásról, és egyben lejáratni két ellenzéki pártot is.
Vajon miért készült oly gyanús gyorsasággal a sajtószabadságot durván korlátozó törvénymódosítás?!
Ismerjük ezeket a módszereket, nem csak 60 évvel ezelőttről, de az UD Zrt-ügy kapcsán is.

Tiltakozunk a politikai banditizmus ellen, érkezzen az bármely oldalról!

A bizonyítatlan vádaskodás nem pusztán egyik vagy másik pártnak, kormánynak, vagy ellenzéknek árt, de lejáratja valamennyi politikai erőt, az egész demokráciát és utat nyit a szélsőséges nézeteknek – tovább építve a félázsiai akarnok nemzetinek hazudott újkommunista rendszerét!

Budapest, 2013. október 30.”

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. október 31. 12:45
Bokros elvtárs, most hogy kiderült hogy az MSZP-s Déri Balázstól kapta a videót, a HVG csak annyi hozzáfűzni valóm van hogy: Szopik a Lajos MOMAMÓ, Mint egy buzi télapó! Hajrá panamás Lajos, előre a politikai banditizmus rögös de milliárdokkal kikövezett útján!
vidorka
2013. október 31. 04:57
Az MR1 csak nem hazudik! A Fidesz elcsalta a bajai választást ezt már az MR1 is bemondta.
khomeini
2013. október 31. 00:05
Húbazmeg, Hitchcock is megirigyelhette volna ezt a MOMA-s forgatókönyvet, annyira furmányos.
Messire
2013. október 30. 23:29
Tiszta cigány zsebtolvajbanda a komplett baloldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!