Vidéki gyerek, akinek fontosak az emberek

2013. október 12. 09:38

Tvrtkónak köszönhetem, hogy a győri Oxygén híradóját fogom vezetni. Interjú.

2013. október 12. 09:38
Szebeni István
Kisalföld

Kedden este az Oxygén híradójának pultjához ül majd. Hónapokkal ezelőtt az m1-en vezetett utoljára híradót. Aztán volt az a szerencsétlen eset, amely miatt felmondtak önnek. A legtöbben nem értettek vele egyet, hogy egy véletlenül éjfél körül adásban maradó szerencsétlen mondat miatt ezt kellett volna tenni önnel, de megtörtént. Néhány hónap szünet után most Győrben ismét ott lesz a kamerák előtt. Hogyan találtak egymásra az Oxygén Média Csoporttal?

Teljesen váratlanul a Mokkában, a felmondásomról folytatott beszélgetés után talán egy nappal felhívott Vujity Tvrtko. Azt mondta megkereste őt Győrből, az Oxygén Médiától két nagyon szimpatikus ember, akiket régről ismer, és csak jót tud mondani róluk. Azt kérdezték, vajon vállalnék-e munkát náluk? Mondtam, hívjanak fel! Meronka Mónival és Pénzes Anikóval az M3-as kivezetőnél beszéltünk meg egy találkozót. Pont Miskolcra mentek az ottani rádiójukhoz, én meg Dunakeszin élek, vagyis mindenkinek közel volt. Egy igazi retró büfében, leláncolt műanyag székeken ülve beszélgettünk. Ők elmondták, mit szeretnének, én pedig azt, hogy ilyen csapattal szívesen dolgozom.

Nyilván volt más megkeresése is, miután szabad pályára került?

Budapesten kaptam igazán jól jövedelmező ajánlatot, de nem az én életem volt. Szeretem a munkámat, ehhez értek, és az sem mindegy, milyen a környezet. Az Oxygén az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem. (…)

A sport fontos az életében.

Testnevelő vagyok. Hosszú évek óta nem iszom, nem dohányzom. Ahhoz, hogy jól érezzem magam, a tevékeny élet, a jó társaság, a biztos háttér szükséges.

És a nézők szimpátiája. Kedden meg kell hódítani majd a győrieket is.

Szerintem mindenkinek fontos, mit gondolnak róla. Én olyan leszek az Oxygén híradójában is, mint mindig mindenütt, egy vidéki gyerek, akinek fontosak az emberek. Engem a takarítónő mindig jobban szeretett, mint a vezérigazgató, tehát diplomáciából csillagos egyest érdemelnék, ám azt gondolom, a mi szakmánkban a fontos az, az átlagemberek kedveljenek, ők figyeljenek ránk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mantelman
2013. október 21. 11:48
Trutymó for president! Lesz itt gagyimeló mindenkinek!
tevevanegypupu
2013. október 21. 11:48
Nagyon igazsagtalannak talaltam, hogy kitettek, remelem Gyorben jol erzi majd magat..aztan ugyis visszakerul majd.:)
narmer
2013. október 15. 15:07
Szebeni ! Te olyan helyes pasi volnál, ha nem nyivákolnál és nyafognál folyvást.
sersem
2013. október 15. 15:07
Nem tudom miért,de nálam már akkor elásta magát,amikor a trutymó szerzett neki melót. Valahogy elvesztettem a nemlétező érdeklődésemet a további pályája iránt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!