Kiből lesz az új Jimmy fia Krisztián?

2013. október 01. 21:07

Batánovics Lili és Nagy Nóra nem ússza meg a kiesést, mert bérmennyire is jobb a hangjuk, nem elég fotogének.

2013. október 01. 21:07
Varga Attila
comment:com

„Egyik kollégánk felkérésére megpróbáljuk szigorúan cinikusan, csak a látottak/hallottak, valamint a bulvárfaktor alapján megjósolni, kikből áll majd a reményteli tizenkettő az X-Faktorban. Aztán hátha bejön. (...)

Lányok

Ha hang alapján szelektálnak, Olajos Eszter ki fog esni, mert ebben a mezőnyben ő a leggyengébb, de nem fog, mert eladható, van sztorija, és ha rászabadulnak a sztájlisztok, egy Csobot Adél-light is lehet belőle. Batánovics Lili és Nagy Nóra viszont nem ússza meg a kiesést, mert bérmennyire is jobb a hangjuk, nem elég fotogének, nem lehet őket a Blikk címlapján tolni, és igen, cinikus gennyládák vagyunk. Eckert Anikótól már a válogatók alatt is elaléltak a mentorok, az ő helye fix az élő adásokban, és a hangja is jó, csak úgy, mint Péterffy Lilinek és Molnár Melinának – köztük igencsak a napi forma döntött, vagy a múltból előkapart, a bulvársajtóban elsüthető Emberi Történet. Ha innen jön a jolly joker, az utóbbi kettőből kerül ki.

25 év felettiek

Papíron a legerősebb csoport, van egy olyan érzésünk, hogy a győztes is innen kerül majd ki. Bozsek Márkról ugye rebesgetik, hogy továbbjutott, színész is, ismert arc is, jóképű gyerek is, és a hangja is jobb az átlagnál. Danics Dóra tavaly ebben a szakaszban bukott ki, nála a hang és a színpadi jelenlét, no meg a celebféleségnek szémító muter (Bach Szilvia), ami turbózhat, már ha a tehetséget nem számítjuk. Tavaly Csobot Adéllal szemben elvérzett, de hát az egy másik műsor volt, ugye, meg másik mentor.

Komondi Júlia, Krasznai Tünde és Nagyváradi Nelli közül Krasznainak a pornósmúlt adhat némi pluszt és a hangja is érdekes, Komondi Júlia viszont simán jobban énekel nála (és Nagyváradi Nellinél is), nála a nép egyszerű gyermeke sztorit lehetne kicsit tolni –szerintünk továbbjuttatják. Bátky Zoltán, az önjelölt magyar vikingmetálos hangja alapján bekerülhetne, de túl egysíkú, és eladhatatlan figura, tulajdonképpen egy hosszú hajú Stone, akivel dettó nem ért el semmit az RTL Klub.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2013. október 05. 23:52
JFK?
Ezért regisztráltam
2013. október 05. 23:52
(sixx az indexen belül is a legalja)
Flottakedvezmény
2013. október 02. 11:18
sixx Varga Attila, az anyádat is nyuggernek hívod büdös disznaja?
6qwasyx
2013. október 02. 11:15
Ugyammá! Orbán is rusnya, oszt mégis diktátor lett. Nem minden a külső.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!