Fizettem Orbánnak

2013. november 09. 16:43

Hát így fizettem ki Orbánnak a távközlési cégekre kivetett sarc rám eső részét.

2013. november 09. 16:43
Andor Mihály
Galamus

„Sok szó esik mostanában arról, hogy az Orbán-kormány által kivetett sarcokat a nagy cégek áthárítják-e a fogyasztókra vagy sem. Lehet, hogy díjaikban közvetlenül nem, de az ellátás romló színvonalában biztosan.


Például abban, hogy milyen minőségű szakembereket alkalmaznak. Itt lehet spórolni. A jobb szakember nyilván drágább, a gyengébb pedig olcsóbb. A cégnek.

A minap megrendeltem internetes szolgáltatómtól, a Magyar Telekomtól egy kis átalakítást: a modemet az egyik szobából át kellett helyezni a másikba, és az új helyen be kellett üzemelni egy vezeték nélküli routert. A kiszállási díj 3990 Ft, a munkadíj negyedóránként 1778 Ft. Mivel hozzáértő barátom szerint ez egy tizenöt perces munka, arra számítottam, hogy durván hatezer forintból megúszom.

Csakhogy a Magyar Telekom nem hozzáértő barátomat küldte, hanem egy olyan »szakembert«, akinek már az antréja sem sikerült túl jól.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. november 11. 06:13
Vagoka.Ha magad nem vagy kepes egy dolgot megcsinalni,azert bizony fizetni kell .Gondolod,hogy masoknak csak ugy puszira megcsinaljak.NEM. A munkanak bizony ara van.Kivancsiak lennenk ,hogy te mennyit kertel a legyen on is milliomos,vagy a hitelkozvetito cegtol a reklamarcert.Bizony piacgazdasag van ,az arakat a piac es nem Orban Viktor alakitja.Ha meg zsugori vagy netan nincsen penzed Ne vedd igenybe masok munkajat.Dolgozz baz.....meg ne netezz,neked az utobbi nem valo-vilg-os.
S0ma
2013. november 11. 00:49
Uggyan kérem! Egy másik internetes rablóbanda a Gyurcsány-kormány idején számlázott le nekem 170.000 Ft-ot, amiért egy napig sem volt internetem. Még fel is háborodtak, amikor beintettem nekik. /Ugyanis minden nap felhívtam őket, rögzítették a beszélgetést, (én is, mert éreztem, hogy itt valami készül). Kiküldtek egy pár embert, sőt hülyíteni akartak azzal, hogy rossz a csatlakozás, húzzam ki, dugjam vissza, stb. Tudtam, hogy ennek fele sem tréfa, de a számlára nem számítottam. Nem is fizettem egy árva fillért sem, mert gyengéden közöltem velük, hogy nem nyernének pert ellenem, végrehajtót ne küldjenek, mert országos botrányt csapok. Érdekes módon egy másik szolgáltató tudja, mi a rend. Szolgáltat és a használat után számláz. A másik: Azért, hogy átrakjam egyik szobából a másikba a "ketyerét", biztosan nem hívnék senkit. Aki kényelmes, az fizet.
Zozzz
2013. november 10. 18:12
Az ilyen cégek kb 20 éve randalíroznak kis Hazánkban, "szolgáltatnak" mondják ők. Igen, nyugateurópai árak többszöröséért, hűséggel, apróbetűvel! És sz_rabb minőségben! A fizetett állami szervek éppen hogy 2-3 éve kezdik el védeni az "egyszeri hülye előfizető" érdekeit. Reklámokat ellenőriznek és büntetnek! A Telekom épp most kapott 20.000.000 HUF büntit... papa.
hakos
2013. november 10. 12:18
Ez az írás egy diagnózis, a szerzőről, aki az agyat elborító gyűlöletnek és emiatt az értelmi beszűkülésnek olyan fokára jutott el, hogy már valóban kezeltetnie kellene magát. Szegény ballibantjaink lassan teljesen meghibbannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!