A magyar lakosság észbe kapott

2013. november 07. 20:04

Magyarország az Európai Unió része, akkor is, ha a jelenlegi kormányzat próbál úgy tenni, mintha inkább Fehéroroszországgal szeretne perszonáluniót.

2013. november 07. 20:04
Benei Péter
vs.hu

„Az uniós tagság nem régóta létezik és kellett körülbelül 3-4 év, egy gazdasági világválság és néhány gazdaságilag inkompetens politikai döntés, mire a magyar lakosság jelentősebb része észbe kapott, és megmozdult végre. Ez nem különleges dolog, ez történt más kelet-európai országokban is. Emberek szeretnek olyan országokba elköltözni és ott letelepedni, ahol kiszámítható, tervezhető és felépíthető egy normális és átörökíthető életszínvonal, és nem mellékesen az adott ország állama nem kopogtat be a hálószobájukba.

Magyarország válasza jelenleg arra, hogy jelentős tömegek választják inkább a világ más országait lakóhelyüknek az alábbiak: pro-kommunista gazdasági intézkedések, melyeket utóljára a Kádár-rendszerben láthattunk; illetve KISZ-es kommunikációs, politikai es közpolitikai tempó a kormányzat felső vezetésétől kezdve egészen az agymosott fiatal propagandistákig. Magyarország sikeresen elérte az utóbbi években, hogy diplomáciai körökben egy kiszámíthatatlan és megbízhatatlan balkáni országként tekintsenek rá, semmint egy kelet-európai centrumországra. Ez csak rosszabb lesz idővel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. november 08. 12:11
A tények helyes közlése neki sem az erőssége...
basatu
2013. november 08. 11:59
Nos lehetséges hogy az unió másképpen dönt,ugyanis az uniónak nem elfogadható a krisztihand törpe és a politikája és az általa képviselt nemzetiszocializmus,mivel reális a fasizmus kiterjesedésének lehetősége Magyarországon!Megkönnyítené az unió dolgát ha az ellenzék akkopra eredményt produkál minimum hogy a fidess csak a Jobbikkal tudna kormánytalakítani,így az unió azoönnali ultimátummal élne mint ahogy a sógorok esetében már megtörtént,így új választásokat kellene rendezni és akkor a fidess eltünhet a süllyesztőben mert a polgárok többsége nem akkar embargó alatt álló Magyarországot!Nagy a valószínüsége hogy a fenti menetrend szerint történnek a jövőévi választások!Ennak azért is óriási a valószínüséáge mert a fidess rengeteg ellenséget szerzett az elmúlt 3 év alatt és ezt nem semlegesíti a rezsimutyi sem!
puszika
2013. november 08. 11:32
Ökör vagy te Beneikém! Az álmaidat nem kell összekeverni a valósággal. Az utóbbi időben, mindíg ránk akarod erőltetni az álmaiat.Pedig tudhatnád, nem vagyunk vevők rá!!!
rezsivédelem 2.0
2013. november 08. 10:48
Honvágy van, én is érzek ilyesmit. De eszembe jut miféle őrület van otthon, és azonnal elmúlik,és élvzem a másodrendű megtűrt magyarok egyszerű életét, itt a holland határhoz közel, de távol a magyar feldúlt viszonyoktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!