Nagyon bocsis

2013. november 27. 19:59

Szembeköpni a közönséget bizonyára jó taktika. De azért van, ahonnan Bocsikát zavarják el máshova hugyozni.

2013. november 27. 19:59
Gerlóczy Márton
hvg.hu

»Ha valamit megengedhetsz magadnak, akkor azt megengeded magadnak« – teszi hozzá Bocsi, és én engedelmével megfogadnám a tanácsát.

Én úgy emlékszem, hogy ezt a turistaosztályú Bon Jovit milliók hallgatták annak idején, és nyilvánvalóan milliók hallgatnák most is, ha lenne műsora, de most nincs műsora, mert két tapló nem fér meg egy hangsávban, és úgy tűnik, hogy a minap buzizásával kitűnő S. Balázs jelenleg kelendőbb B. Gábornál. Kissé olyan ez, mintha B. Gábor áttévedne a turistaosztályról vécét keresni, és mondaná neki a programigazgató, hogy prolikám, ö-ö, vissza. Úgy emlékszem, hogy ezeknek az embereknek az érdeklődése és szeretete tartotta el azt a műsort, ami – korán kelő lévén – több ízben kellemetlenségeket okozott nekem annak idején. Nem egy helyről szoktam el B. Gábor miatt, és igen sok helyre nem teszem be a lábam S. Balázs miatt, olyan helyekre, ahol reggelente rádió szól. Pékségbe, kávézóba, zöldségeshez, ahol ellentétben a taxival, nem kérhetem, hogy halkítsák le a rádiót, mert mások is tartózkodnak ott, akik adott esetben szívesen hallgatják B. Gábort vagy S. Balázst.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. január 29. 12:04
Könyörgöm celebek! Mit várnak tőlük?
atila68
2013. december 28. 10:27
Lefordítaná valaki magyarra?
atila68
2013. december 28. 10:27
Jó, jó, de ki az a Bocskor?
atila68
2013. december 28. 10:27
Most az a baj, hogy Sebestyén Balázs buzinak nevezett egy buzit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!