Orbán Viktor egy gyáva nyúl

2013. november 17. 09:22

Ha ennyire jól megy minden, akkor miért kellenek az apparatcsikok az értékeléshez?

2013. november 17. 09:22
Tamás Bence Gáspár
444

„A Magyar Televízió Este c. műsorában vendég volt Orbán Viktor miniszterelnök, ahol annak az Obersovszky Péternek mesélte, hogy milyen derekasan teljesít a kormány gazdasági programja, aki keresztkérdéseivel már Schmitt Pálnak is okozott meglepetéseket.

De a legjobb: Tudják, kik voltak a meghívott vendégek, akiknek értékelni kellett volna a kormányfő mondanivalóját? Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. Barcza György, a Fidesz Századvég gazdaságkutató intézetének vezetője.

Azt nem értem, ha ennyire jól megy minden, akkor miért kellenek az apparatcsikok az értékeléshez. Hát én csak arra tudok gondolni, hogy Orbán esetleg nagyon fél valamitől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. november 18. 08:57
mintha az összes politikus félne a kényes kérdésektől, mert ha nem a sablon szerint kérdeznek, akkor kiesnek...
catalina9
2013. november 17. 15:35
Ez a Tamás Bence Gáspár nem rokona véletlenül TGM-nek? Már régebb óta figyelem, hogy felbukkannak a ballib "irodalmi" körökben, Petők, Bauerek, Harasztik stb, ugyanolyan zavarosak, mint nagynevű névrokonaik, de még gyengébbek. Pedig az nagy szó!
S0ma
2013. november 17. 15:34
mily szép is lett volna, ha Vadai megy be értékelni, ugye! Ez a fószer nem a Földön él.
tango47
2013. november 17. 15:24
Hát, ha a legjellemzőbb tulajdonságára kérdeznének rá O.V.-nak, nem a gyávaságot említeném az biztos. Én még emlékszem a Hősök terén elmodot beszédére. (Utána mindeki összeszarta magát: Úr Isten! Mi lesz ebből?!) Az EU parlamentjében is elég jól állta a balliberális ordas-had támadásait. Önként ment oda, nem úgy, mint a ballibsik , akiket egy-egy bizottság behív, de nem mernek megjelenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!