Heil Anelka!

2013. december 29. 16:44

Itt az ideje, hogy a Zsidó Világkongresszus elnöke bemutassa, hogyan kell píszi módon szögletet rúgni.

2013. december 29. 16:44
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

„Ezúttal Nicolas Anelkára csapott le az antifasizmus vasökle, miután »fordított karlendítéssel« (WTF??????) ünnepelte a szombati meccsén szerzett gólját. A francia válogatott labdarúgó egyébként Martinique szigetéről érkezett bevándorlók gyermeke, és mint ilyen, fekete, mint a szurok. Vagyis személyében a fajtiszta fehér Európa első bevándorló színes bőrű harcosát tisztelhetjük.

Szörnyű tettét néhány órán belül elítélte a francia sportminiszter és az Európai Zsidó Kongresszus is. Én ebből az egészből csak a következetességet hiányolom. Ha a gólörömöt egyre hatékonyabban szorítjuk az alapvető európai normák közé, akkor a játék többi részében miért tombolhat a fasiszta szabadosság? Itt az ideje, hogy a Zsidó Világkongresszus elnöke bemutassa, hogyan kell píszi módon szögletet rúgni, vagy, hogy Efraim Zuroff beavasson minket a demokratikus szerelés technikájába.

Szerencsétlen Anelka egyébként elkövette azt a hibát, amit a modern inkvizíció bírósága elé hurcolt vádlottaknak soha nem szabad: megpróbálta elmagyarázni, hogy miért nem náci. Ezzel azonban csak még mélyebbre rántotta magát a slamasztikába. Anelka ugyanis ezzel a mozdulattal barátjának, a humorista Dieudonné-nak akart üzenni. Akinek a teljes neve Dieudonné M'bala M'bala és ő is fekete. Meg náci is. Szerintük. Azok szerint, akiknek a véleménye nem álláspont, hanem ítélet, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. január 03. 08:25
OberEnnsinnen 2014. január 2. 20:05 " nem kell ahhoz antiszemita megnyilvánulás, hogy valaki antiszemita legyen” – emlékezik Fischer..."" Ez a zenész Fischer, aki megmondóként megélhetési rettegésben is utazik?" Nem. Ez Tibor Fischer egy magyar származású díjnyertes angol író, aki nem dől be a ballibák propagandájának. Annyira tárgyilagos, hogy egy Szirtes nevű Angliában élő íróféle, amolyan Konrád 2.0 írt egy ellenkönyvet, nehogy már valami jót higgyenek az angolok Orbánról.
OberEnnsinnen
2014. január 02. 20:05
" nem kell ahhoz antiszemita megnyilvánulás, hogy valaki antiszemita legyen” – emlékezik Fischer..."" Ez a zenész Fischer, aki megmondóként megélhetési rettegésben is utazik?
catalina9
2014. január 02. 14:00
kuwiq [Hozzászóló kiszűrése] 2014. január 2. 12:53 Oda, ahol akár egy horogkeresztes karszalag is lehetett volna, de persze nem volt...." Sebaj! „Tíz évvel ezelőtt egy magyar vendégem meglátott íróasztalomon egy Fidesz-könyvet és megjegyezte, hogy régen szerette őket, de túlságosan szélsőjobboldaliak és antiszemiták lettek. (...) Ezek után megkértem, hogy említsen egy antiszemita Orbán-tettet. Nem tudott. Esetleg tudna-e egy antiszemita Orbán-megjegyzést idézni? Nem tudott. Megkérdeztem, akkor miért gondolja, hogy Orbán antiszemita. Ugyan már, ne legyél olyan naiv – mondta vendégem –, nem kell ahhoz antiszemita megnyilvánulás, hogy valaki antiszemita legyen” – emlékezik Fischer..."
catalina9
2014. január 02. 11:13
duzur 2014. január 1. 19:45 Aki nem érti a válaszaimat, még nálam is debilisebb..." Lehetetlen! Egyébként meg a válaszai annyira semmitmondóak, hogy az "érteni" kifejezés túlméretezett ide. A maszatolást, félrebeszélést lehet érteni, de minek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!