Velvet vs kuruc.infó

2013. december 10. 10:21

Lapszemle. Velvet: „Napi hős: a mínuszokban is maszturbáló nő.” Kuruc: „Parlamenti program: Krisztus gyilkosai nevében Köves Slomó a karácsony üzenetéről tart előadást.”

2013. december 10. 10:21
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Meggyőződésem, hogy az alábbi két logó közti hasonlóság csak a véletlen műve lehet. A két brand semmilyen tekintetben nem mosható össze, hiszen az egyik a minket körülvevő világ értékeit hordozza, míg a másik tagadja mindazokat. Az egyik pontos és korrekt tájékoztatásra törekszik, a másik a maga korlátolt véleményét és erkölcsi csököttségét teszi referenciává. Míg egyik a valóságra nyitja szemünket, addig a másik elfüggönyzi; az egyik tartalmas és olvasmányos, a másik zavaros és érdektelen. Nyomatékosan javaslom, hogy a mértékadó portál haladéktalanul változtasson a logóján, mielőtt még egyszer és mindenkorra asszociatív viszonyba kerül a vele egy lapon sem említhető szennyes orgánummal!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. december 13. 20:17
Most elmentél vagy sem? Amúgy ez most kivételesen jó.
1120
2013. december 13. 20:12
Puzsér humora egyedülálló! :) Igen... Nem csak a kurucinfó szennyez naponta, de ugyanilyen szintű kloákatermék a sok bulvárszemét is! Ráadásul azok nyomtatott változatának címoldala akkor is pofán basz a boltban sorban állás közben, ha csak nézel ki fáradtan (és gyanútlanul) a bamba fejedből délután 5 körül...
pimepime
2013. december 13. 20:11
"Aztán vannak azok az elmebetegek, akik bármit ami a beszűkült gondolkodásra képtelen agyukba nem fér bele azt azonnal "betiltatják"" ------------- Ezzel vitatkoznék! Kapiskálsz valami igazsághalmazt, de rossz logikai sorrendbe helyezted a fogalmakat. A lényeg, szerintem, az, hogy akik betiltanák, az általuk a beszűkült gondolkodásra tenyésztett egyedek világképét megingatni képes gondolatokat közvetítő információs csatornákat, nagyon is széles látókörű, intelligens egyedek, mi több egy kiválasztott uralkodó kaszt tagjai (vagy legalább is ezt hiszik magukról). Azonban a félig elhülyített tömegekben van még annyi értelmesek, hogy a világ bajaira adott hivatalos magyarázatok nem adnak kielégítő választ. Az illegalitásba kényszerített alternatív igazságértelmezések végkövetkeztetései sokszor fájóan elfogadhatóak, azonban a félig lebutított tömegek képtelenek az önálló szintézisre, elfogadják a másik értelmezést (is). Az emberek tudatáért folytatott harcban a hatalom a könnyebb utat választja, és tilt. Azonban ezzel pont azokat az értékeket erodálja, amelyekre hivatkozva próbálja az ellenséget támadni: intolerancia, rasszizmus, kirekesztés. Ebből is látszik, hogy a demokrácia nem a cél, csak egy eszköz, mellyel a szolgaságot igyekeznek fenntartani. Az egészben az a legfájdalmasabb felismerés, hogy meg sem próbálják észérvekkel legyűrni a másként gondolkodókat. Nem kényelemből, lustaságból, hanem mert annyira butának tartanak minket embereket; képtelennek tartanak az igazság felismerésére, ugyanis ez önálló gondolat-analízist és szintézist feltételezne. Vagy, és ez a legmegdöbbentőbb ok, az igazság olyan folyamatokra világítana rá, amely a fennálló világrendet alapjaiban rengetné meg, melynek következményei beláthatatlanok.
Senye Péter
2013. december 13. 20:10
Annak idején honfitársaink mondhatni többsége meghallgatta a 'közszolgálati' rádiót meg a Szabad Európát, és dönthettek arról melyiknek van igaza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!