Riporterek minden határ nélkül: Orbán = Kim Dzsongun

2013. december 23. 13:20

Az összeállítás remekül demonstrálja, mennyire szükség volna valóban független sajtóra – és, hogy valójában mennyire nincsen.

2013. december 23. 13:20
Széljegyző
Jobbegyenes

De, ha legalább teljes volna az a lista. Néhány igazi nagypályás médiacenzor azonban hogy-hogy nem kimaradt a videóból. Például Barack Obama, akit Seymour Hersh oknyomozó újságíró vádolt meg azzal, manipulálta a szíriai vegyi fegyverekről szóló értesüléseket, hogy (az összeállításban persze helyet kapott) Aszad rezsimjét vádolhassa meg az ideggáz bevetésével. Az újságíró a Democracy Now! portálnak úgy nyilatkozott a cikkel kapcsolatban, hogy a »sajtó főárama« már eleve elfogadta az Obama-adminisztráció verzióját a szíriai vegyi fegyverekről. Ő maga nem is lepődött meg azon, hogy a The Washington Post - »a főáramot követő napilapként« - nem akarta közölni a sztoriját.

De kimaradt a szórásból David Cameron brit kormányfő is, holott a törvénytelen titkosszolgálati megfigyeléseket leleplező Guardian-újságíró élettárásnak zaklatása, és lényegében kirablása alapján simán ott mosolyoghatna Putyin mellett.  Szintén nem látjuk a videóban az újságírókat gatyára vetkőztetve alázó Bibi Netanjahu izraeli miniszterelnököt sem. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. február 21. 18:42
Én az ilyeneken csak nevetni tudok.
6qwasyx
2014. január 31. 09:44
"Ez a hajó elment elftáSSak!" Ennek igazán örülünk, mert így legalább az egész világ tudja, hogy Orbán egy zsarnok. Oda való, ahová a többi: a szemétdombra.
6qwasyx
2014. január 31. 09:44
Elgondoltam, hogy otthon ülsz az íróasztalodnál, kezedben egy általános iskolai magyar irodalom könyvvel és elröhögtem magam. Még most is tart. Annyira valószerűtlen!
6qwasyx
2014. január 31. 09:44
ritka nagy barom vagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!