Köszönet Kerényi Imrének

2014. január 10. 12:34

Az új lap nem a gyűlölködés fóruma lesz, a békés nemzetegyesítést fogja szolgálni. Most a felemelkedésünkért tenni akaró magyaroké a pálya.

2014. január 10. 12:34
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI OS

A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET ÜDVÖZLI A MAGYAR KRÓNIKA INDULÁSÁT – KÖSZÖNET KERÉNYI IMRÉNEK – MOST MI JÖVÜNK!

A civil szervezet örömmel értesült a Magyar Krónika c. lap indulásáról, s egyben köszönetet mond Kerényi Imre és Bencsik András úrnak az időszerű kezdeményezésért. Igenis, a lapban szinte kizárólag pozitív hangvételű írásoknak kell megjelenni, vissza kell adni a magyaroknak hitüket, önbizalmukat. Sikereinket, eredményeinket kell hangoztatni. Elég a magyarságot bel- és külföldön lejárató irományokból! Negyven évig csak Népszabadságot olvashattunk. Első, szabadon választott miniszterelnökünktől megtagadták a televízió nyilvánossága adta lehetőséget, a bukott baloldal magáénak tekintette a sajtót. Nem kell megfelelnünk korábbi elnyomóinknak, akárcsak a velük együttműködő liberális köröknek. Az új lap nem a gyűlölködés fóruma lesz, a békés nemzetegyesítést fogja szolgálni. Most a felemelkedésünkért tenni akaró magyaroké a pálya. Most mi jövünk! És legalább negyven évig maradunk – kétharmados támogatással!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 17. 20:55
"Köszönet Kerényi Imrének" Ez mi? Egy fideszseggnyaló seggének a nyalása?
BőröndÖdön
2014. január 14. 03:09
Egy ünnepi békamenet??
Wagner Hopkins
2014. január 14. 03:09
2006-os cikk: Együtt a Thürmer-féle Munkáspárt és a Honfoglalás 2000. Ennyit erröl.
megélhetési prolitikus
2014. január 14. 03:09
na a turbófigyeszesek most jól megnyugtatták egymást, hogy minden fasza, mindenki okos és szép. csak a szokásos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!