Szájhős nőfaló lecsókolbásszal

2014. január 15. 11:56

Nem-e lehet, hogy az értékközpontúsággal homlokegyenest ellentétes tábort gyarapító médiaelit újabb támadása lapul a nagy költségvetésű figyelemelterelés mögött?

2014. január 15. 11:56
Uj Péter
NOL

„Eldördült a képletes startpisztoly, hogy nagy nyilvánosság előtt, üzletszerűen kezdetét vegye az országos méretekben is figyelmet keltő villalakás a kamerák kereszttüzében. Egy bízvást médiatörténetinek nevezhető, minden szempontból parádés pöcslóbálás indította az ezentúl napi huszonnégy órában hömpölygő luxusbörtönsagát.

Kiről derül ki elsőként minden kétséget kizáróan, hogy korábbi múltjában expornózott? Talán ez a kérdés izgatja most legjobban sokat szenvedett népünket. (...)

Az RTL-nél már alighanem égnek a forradalmi applikációk, amelyek segítségével korszerűen szavazni lehet. Apropó, szavazás. Adódik itt néhány aspektus, amelyet talán hiba lenne nem megfelelő mélységben figyelmen kívül hagyni. Az időzítés kérdése elemzőileg feltűnően aggodalmas rögtön: nem-e lehet, hogy az értékközpontúsággal homlokegyenest ellentétes tábort gyarapító médiaelit újabb támadása lapul a nagy költségvetésű figyelemelterelés mögött? Nem-e a rezsicsökkentésről akarják el-e terelni így azt a bizonyos figyelmet? Mintegy kihúzni a precedens nélkül álló népbarát intézkedéssorozat méregfogát? Nem beszélve a családi adókedvezményről. Ha igen, akkor egészen más a leányzó fekvése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. február 16. 22:17
Hibátlan, mint rendesen.
puszika
2014. február 08. 14:48
Ime, itt van Uj Péter erkölcsi és politikai színvonalsüllyedésének ujabb,ha nem a legmélyebb állomása. Már az élő fába is.....
tango47
2014. február 08. 14:48
- Buzi-e vagy Péter? A szándékolt nyelvhelyességi hibák még nem biztos, hogy humorosak és esetleg azt hiszik az olvasók, hogy tényleg ennyire tahó vagy!
Wagner Hopkins
2014. február 08. 14:48
Ez milyen satyak? Hülye vagyok felirat van rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!