Bokros Lajos, és egy el nem múló szerelem története

2014. február 21. 14:23

Ez igazi kirándulás Szürreáliába. Az megvan, hogy eddig a MMM azzal kampányolt, hogy ha „eleged van, de nem vagy balos”, akkor ők a megoldás?

2014. február 21. 14:23
Megalomán Mongúz
Tutiblog

„Kérem tegye fel a kezét, aki meglepődött azon, hogy a Bokros féle Modern Magyarországért Mozgalom is a »demokratikus ellenzéki összefogást« támogatja. Nem látom a kezeket! Érthető. Már az is egy oltári nagy vicc, hogy Bokros gründolt egy konzervatív pártot (ezt ugye senki egy pillanatig sem vette komolyan?), de hogy most a saját, személyes integritását is hatalmas kérdőjelbe tévő konzervatív alakulattal besorol a baller ellenzékbe, na az az extra vicc. Értjük, ugye? Első lépésben higgyjük el, hogy a neolib, megszorításos, középosztálygyilkolós Bokros valójában a konzervatív jobboldal gondolatának kizárólagosan hiteles képviselője, majd második lépésben azt is, hogy ennek a konzervatív jobboldali gondolatnak kizárólagos hiteles képviselője és letéteményese a Mesterházy-Bajnai-Fletó csapat, ami érték alapon támogatandó egy európai értelemben vett konzi MMM részéről. Ez elég szürreális, ugye? (...)

A szivárvány-koalíciónak hazudott 50 szürke árnyalata szövetség dagad tovább végtelen számú elhasznált figura újra csatasorba állításával. Ha Bokros támogatottságát (3 fő, plusz szülők) vesszük alapul, akkor még 76 ezer hasonló kis párttal kell választási megállapodást kötniük a győzelemhez...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2014. február 21. 20:40
Fodor után én kifejezetten vártam, hogy Lalit is bevegyék a buliba. Meg is történt, talán csak annyi a kérdés (már akit érdekel), hogy vajon mit ígértek neki, miben állapodtak meg. A Fodor nyilatkozata arról, hogy most aztán kompromisszumok nélkül lehet rá szavazniuk a liberálisoknak az tényleg szánalmas. 2x éve egyértelmű, melyik politikai oldalt erősítik ezek az állítólagos liberális erők, akik inkább posztkomcsi seggnyalók, mint valódi liberálisok.
Jancsipapa
2014. február 21. 17:38
Hogy-hogy megint Bokros ? KB. egy éve ő maga jelentette be (talán az ATV-ben ,hogy a nevét MAGYAR!!!Lajosra változtatta .De úgy látszik ez sem hozott nagyobb sikert ,mint a tánc Hajdú műsorában ,így visszavette a régi ,jó ,patinás Bokrost...
hocica
2014. február 21. 17:05
Nagyon jó kis írás
kjkj945
2014. február 21. 16:56
Modern Magyarország Mozgalom MoMaMo filmgasm A tapasztalat az orgazmust, miközben nézi a filmet. Leggyakrabban okozta megjelenése a képernyőn forró szereplők, ezáltal a szexuális feszültséget, és az ebből eredő filmgasm. MMM Csoport: Canadian Consulting
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!