Góg és demagóg unokái

2014. február 05. 09:51

Nincs az a politikai elemző, aki ne dobott volna egy hátast, ha egy éve azt mondják neki: a szocik emlékezetes „Több pénzt az embereknek!” satu egyszerűségű kampánya idén jobbradikális kiadásban tér vissza.

2014. február 05. 09:51
Szél Jegyzet
Jobbegyenes

„Szebb reggelt, szebb napot, szebb estét! A szebb napokat is megélt nemzeti radikális párt úgy tűnik, a cukiság roham után ezúttal a felveszi a kesztyűt a demagógia frontján is, lemaradni nem lehet, nagy ott a tolongás.

Itt kérem nincs tökölés, nem keresünk célcsoportot, nem osztunk, nem szorzunk, nincsenek háttérelemzések, mennyit lehet nyerni, veszteni vele, egyszerűen csak: 100% Magyar, 100% demagógia. Matyó hímzés, piros fehér zöld háttér, némi Média Markt utánérzés és TÖBB DELLA! Már csak egy oldalról benyúló Klapka György Vámház körút 9. hiányzik róla: Ne a pénzt, a pártot nézze!

Nyilván még egy radikális párt sem engedheti meg magának, hogy csak és kizárólag Horthy-szobrokat és rovásírásos táblákat ígérjen egy kampányban. De azért valljuk be: nincs az a politikai elemző, aki ne dobott volna egy hátast, ha egy éve azt mondják neki: a szocik emlékezetes »Több pénzt az embereknek!« satu egyszerűségű kampánya idén jobbradikális kiadásban tér vissza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. február 05. 13:33
A szlogenek jóságát a választás dönti el. Ápr.=-én megtudjuk ki szolgálta meg az árát.
Zokni
2014. február 05. 11:54
K. Szerző! Ezt a "több pénzt..." dumát ki, és mikor mondta a szociknál? Hogy a nagy semlegességének látványos illusztrációját egy kissé elcsúfítsam...
trespass
2014. február 05. 10:22
:)) Mondjuk ez a dzsobbik reklám tényleg ultra gáz. Schmuck Andor és Semjén Zsolt ölelkezik a lemaradt részen.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!