A sötét uralma

2014. március 10. 09:58

Szolnokon például olyan trükköt találtak ki a helyi potentátok, amitől hanyatt vágná magát talán még maga az ötödik kerületi polgármester, Rogán Antal is.

2014. március 10. 09:58
Doros Judit
Népszabadság

„Rezsiharcban megfáradt lelkünk rezignáltan veszi tudomásul, hogy ebben a küzdelemben mi, fogyasztók naponta veszítünk csatát, miközben a lelkes hadvezér folytonos háborúra buzdít, s a végső győzelem ígéretével hiteget.

A végeken masírozgató alvezéreit azonban vélhetően elfelejti értesíteni a harcmodorról, s bizonyára nem jutnak el hozzájuk a diadalittas jelentések sem – más oka nem lehet, hogy hibát hibára halmoznak, s a valódi frontokon sorra bukják el a »zemberekért« vívott mindennapi csörtéket. Szolnokon például olyan trükköt találtak ki a helyi potentátok, amitől hanyatt vágná magát talán még maga az ötödik kerületi polgármester, Rogán Antal is.

Bevezették az éjszakai parkolási díjat. Nem máshol tették ezt, mint a legforgalmasabb parkolók egyikében, a Hetényi Géza kórház mellett, ahová az ember rendszerint nem szórakozásból jár, s nem azért teszi le itt a gépjárművét, hogy megegyen egy grillázsos Kongó tortaszeletet a közeli cukiban, vagy megigazíttassa a frufruját a fodrászával.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. március 10. 17:59
Sötét uralom a Népszabadságnál van.Nem kicsi,nagy!
PPK
2014. március 10. 15:35
A NOL-nál kötelező hazudni??? A kórház területén építkeznek, gyakorlatilag nincs hely. Fél óra egyébként ingyenes. A dolgozók kétségtelenül fizetnek, de nem tízezreket.
Peter8811
2014. március 10. 14:28
Baszod Jutka amikor Demszky vezette be a parkolási díjat, és mindenhol, akkor elfelejtettél potentátozni.
Wagner Hopkins
2014. március 10. 13:28
Olyan sötét vagy, hogy ha bemész egy helyiségbe, elnyomod a csillárok fényét, faszkurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!