Ez a pofátlanság most nagyon feldühített

2014. március 24. 14:51

A Kúria is kimondta, hogy jogtalan a kormányreklám pártreklámként való használata. A Fidesz kicserélte a szlogent egy másikra, és minden ugyanúgy megy tovább.

2014. március 24. 14:51
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Ez a pofátlanság most nagyon feldühített

1. A Fidesz az adófizetők pénzén forgatott kormányfilmet.

2. Ezt jogtalanul vetítette a tv2.

3. A Kúria is kimondta, hogy jogtalan a kormányreklám pártreklámként való használata.

4. A Fidesz kicserélte a szlogent egy másikra, és minden ugyanúgy megy tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. március 24. 20:31
Nem sok sikered van itt a Mandin Gábor. Kapod rendesen az arcodra amit nagyon is megérdemelsz. Idd jól le magad, ne dühöngj, amúgy is névnapod van (ünnepeld meg). Holnap pedig ébredj akkora fejfájással mint akit frissen skalpoltak.
bini
2014. március 24. 19:01
Gábor! Itt a bizonyiték, hogy a fidesz törvénytiszelő magatartást folytat. Tiszteletbe tartotta a KURIA döntését. A nagy lopott Összefogással mi van? Miután beetettetek mindenkit aláírásügyileg gyorsan Kormányváltok lettetek. Micsoda elegancia.
kjkj945
2014. március 24. 18:57
Fodor Gábor a pofátlanság az, hogy bevettek az ötök bandájába!
ciseaux
2014. március 24. 18:36
"A Fidesz az adófizetők pénzén forgatott kormányfilmet." Aszta hétszázát neki! Ezt a sort külön imádom. Kormányfilmet forgatni! Ha a Fidesz ennyire ügyes, talán forgathatnának egy SzDSzfilmet is, pl. "A liberálisok felemelkedése és bukása" címmel, adófizetői pénzen, elvégre az SzDSz tartozásait is az adófizető állja. És az is izgalmas lehetne, ha valaki utánanézne, a Fodor mennyit költött propagandára, tanulmányokra, elemzésekre, tanácsadásra, utazásra és konferenciákra, az adófizető pénzéből, mint művelődési és közoktatási miniszter, majd környezetvédelmi és vízügyi miniszter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!