Vallomások

2014. március 13. 07:39

Nyomozati iratok repkednek ki az ügyészségről, vallomások jegyzőkönyvei kerülnek mindig a Magyar Nemzethez.

2014. március 13. 07:39
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Amit Simon művelt, menthetetlen. De az a manipuláció is, ami ebben az esetben, meg előtte már oly sokszor megtörtént. Nyomozati iratok repkednek ki az ügyészségről, vallomások jegyzőkönyvei kerülnek mindig a Magyar Nemzethez. A lap már akkor tudta, hogy Szilvásy Györgyöt az UD Zrt. ügyében gyanúsítottként hallgatják ki, amikor ő még az idézést sem kapta meg. Azt is »előre« megírták, mikor hallgatják ki a moszkvai ingatlanügyben Göncz Kinga volt külügyminisztert. Magyarázatok mindig vannak, felelősök soha. És persze kizárólag a baloldalt hátrányosan érintő információk kerülnek napvilágra. 

Kampány van. A politikusok - érthetően - minden adunak látszó kártyát felhasználnak. És már az sem lep meg senkit, hogy ehhez a hivatalos szervek hathatós segítséget nyújtanak. Persze a Fidesznek. Ahol a forgatókönyvek is készülnek. 

A kör bezárult.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2014. március 13. 14:12
Cseréld már ki azt a szutykos, koszos divatjamúlt, avítt szemüvegedet.Vagy még a spanyolos nagybátyádé volt?
Jancsipapa
2014. március 13. 11:52
„Amit Simon művelt, menthetetlen." -Ennyi. Nem is kell tovább ragozni .
bihari73
2014. március 13. 10:32
Gyugyókám! 1.Hazudsz 2.Amikor hasonló iratok a Népszabihoz, vagy a Népszavához kerültek ki az elvtársaktól, akkor nem aggódtál. Így megy ez. Rettegj csak tovább.
balint60
2014. március 13. 09:01
Az "életfogytig" kinevezett Polt-ügyészség az Orbán-rendszer hű kiszolgálója; a 2010-es kampányban ugyanolyan készséggel és elfogultsággal vette ki részét, mint az ideiben. A választásokon a Fidesz cinkelt lapokkal játszik és ebben a hamis játékban poltéknak kiemelt szerep jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!