Még több MSZP-st Bissau-Guineának!

2014. március 20. 17:09

Micsoda fifikás kozmopolitizmus húzódik meg a jól ismert, háztáji szoci arcok mögött!

2014. március 20. 17:09
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

Teljesen le vagyunk nyűgözve az egymást érő, Bissau-Guineától Panamán és a Közép-afrikai Köztársaságon át Uruguayig gyűrűző számla- és útlevélbotrányoktól

Micsoda fifikás kozmopolitizmus húzódik meg a jól ismert, háztáji szoci arcok mögött! Politikai krimit, hollywoodi kalandfilmet követelünk a sztoriból. Még több rejtői fordulatot az embereknek! Még több kalandorpolitikust a baloldalnak! Még több szocialistát Bissau-Guinea elnöki palotájába! Még több Mesterházy Attilát a bissau-guineai embereknek!


Kollázs: Neukurucz tumblr; Elég.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2014. március 21. 06:28
Várom a fordulatot, "az útleveleket a Fidesz gyártotta, és külön erre kiképzett team szennyezte be vele a tiszta erkölcsű szocikat, és ez nem más, mint a jobboldal lejárató kampányának része."
Necoure Yamakee
2014. március 20. 22:09
A biszku-gíneai kettős állampolgárok csak listára szavazhatnak ha az elnöki palota a bejelentett lakcímük?
Brigadéros
2014. március 20. 20:48
A Gyöngyösi féle listázós felvetésnél még azt hittem, hogy az mszp-s politikusok között többségében magyar-izráeli kettős állampolgár van...mit tesz Isten, kiderül lassan, hogy inkább bissau-guineai a közkedvelt második (vagy első?!?) állampolgárságuk... :))))
Bro222
2014. március 20. 20:47
Javaslom az MSZP-s politikusoknak, hogy cseréljék FB borítóképeiket erre: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d8/Guinea_bissau_flag_300.png
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!