A 2014-ES VÁLASZTÁS IS TÖRVÉNYTELEN VOLT!

2014. április 08. 18:02

A diktatórikus választások által a bolsevista-pénzuralmi globalista, neoliberális, válságokozó elnyomók április 6-án a sokadik erőszakot követték el a magyarság ellen!

2014. április 08. 18:02
3. utas civilek
Facebook

„A választás a demokrácia nagy ünnepe lenne, ha az elmúlt 24 évben uralmon lévő hiteltelen pártok és utódaik, valamint a velük összefonódó lakájmédiában tevékenykedő politikai bűnözők ( tisztelet a kivételnek ) nem tennének sokat azért, hogy a választókat félrevezessék, manipulálják, becsapják. 


Magyarországon 1948 óta ( valószínű, hogy előtte is ) a törvénytelen ( illegitim ) alkotmányok, a rossz, csalási lehetőségeket nem kizáró választási törvények, az elhallgató, félrevezető, cenzúrázott főáramú média, a sok esetben elszámolatlan, egyenlőtlen kampánypénzek miatt minden választás tisztességtelen, diktatórikus és törvénytelen volt..! 
Az egyik bajtársunk elkészített egy olyan választásoknál használható rendszert, amely kizárná a csalások lehetőségét, ez azonban nem kellett a "bal-jobb" elnyomóknak (a Jobbikot sem érdekelte)..! 

A 2014.IV. 6-ai  O.GY. választások után  Orbán Viktor és Vona Gábor is kijelentette azt a valótlanságot, hogy a választások demokratikusak voltak...
Még jó, hogy nem a nagyobb rossz (a "baloldali" maffia) győzött.
Az igazság az, hogy a diktatórikus választások által a bolsevista-pénzuralmi globalista, neoliberális, válságokozó elnyomók április 6-án a sokadik erőszakot követték el a magyarság ellen !
A folytatólagosan meglévő, magyar- és emberellenes, bűnös médiaviszonyok nagyban befolyásolták a választáson induló pártok esélyeit és eredményeit !

Ezért a 3.utas civilek felszólítják (felszólítom) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vezetőit, az ATV, RTL, TV2, M1, Duna Tv, Hír Tv és az Echo Tv tulajdonosait és vezetőit, hogy hozzák nyilvánosságra a választáson induló pártok tévés szerepléseinek az elmúlt 6 hónapban lévő idejét és százalékát (az országos listát elérő pártokat külön kiemelve) !
 
Felszólítjuk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, hogy a vizsgálat eredményei alapján a  sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény szerint feltárt törvénysértések miatt sürgősen kezdjék meg a vizsgálatot.
Április 10-ig panaszt teszünk a hatóságnál.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2014. április 09. 10:27
Mivel a jobbik és mszp és lmp is elinudlt, igy elfoggatták az új játék szabályokat, ha nem indult volna csak a fidesz, akkor lehetne hőbörögni
dadóka
2014. április 09. 10:25
Nem volt törvénytelen. A média szereplés nem számított annyit, mert a jobbik így is jobban szerepelt, mint a baloldal. Őket igen keveset láthattuk a médiában, a baloldaliban pedig elvétve vagy egyáltalán nem. Dolgozzatok, hogy titeket is elfogadjon a választók többsége. Kezdjetek hozzá!
dick52
2014. április 09. 08:38
Akár hetente is szavazhatunk. Akkor sem fogtok több voksot kapni.
oskar
2014. április 09. 07:34
Ezek szerin soha nem volt demokratikus választás Magyarországon????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!