Virtuálisvalóság-show

2014. április 01. 10:07

Valóságtagadásban Orbán Viktor jobban teljesít!

2014. április 01. 10:07
Bajnai Gordon
Bajnai Gordon tumblr

„Valóságtagadásban Orbán Viktor jobban teljesít! Nemrég láttam egy összeállítást az egyik kereskedelmi csatornán (meglepetés: nem a tv2-n!), ahol bemutatták, hogy lett vége előbb azoknak a miniszterelnöki sajtótájékoztatóknak, ahol kérdezni lehetett, aztán maguknak, a sajtótájékoztatóknak is, hogy mára csak az Obersovszky-féle automata interjúk, meg a hívek előtti motivációs tréning beszédek maradjanak. »Indíték« persze van a bujkálásra, de mentő körülmény nem nagyon. Sőt, ha csak a legújabb ügyeket veszem, azok inkább súlyosbító körülmények.

1) Az óbudai fideszes, Menczer Erzsébet ingatlanbotránya.

3) Rogán védhetetlen ingatlanvagyona. A Fidesz »ingatlanpasája«, aki csodával határos módon 300 milliós ingatlanvagyonra tett szert az elmúlt négy évben, pedig a (bevallott) fizetéséből ez sehogy sem jön ki.
4) Zsigó Róbert költségtérítési botránya. Orbán ma épp szülővárosomban, Baján kampányol amellett a Zsigó Róbert mellett, aki annyi benzinpénzt számolt el a polgármesteri autójára, amelyből négyszer lehetne körbe utazni a Földet…
 
Amíg Orbán Viktornak mindezekre egy szava sincs, minden, amit mond, csak elterelő hadművelet. Hazugság.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. április 01. 19:08
De most már télleg sok, oké, érdekel, honnan van a Simon pénze, ki mérgezte meg a Welsz nevűt, de az igazi kérdés az, hogy hol született az ember, aki bajnai gordonnak hívja magát és kicsoda váalójában? Ha abból indulunk ki, hogy Bajnai György Gordon Szegeden született minden nyilvánossággra hozott életrajzban sés önéletrajzban ,ami a neten is elérhető, akkor ez a faszi ebben az univerzumban nem Bajnai György Gordon, hanem valami szimpla hülye csaló, aki még azt se volt képes megtanulni, hogy hol született! A nevéből is mindig kifelejti a Györgyöt, az is ezt a verziót erősíti. Börtönbe a szélhámossal!!! Ki vagy te, és mit csinálták az igazi Bajnai György Gordonnal????
blaupanter
2014. április 01. 18:11
Hal a tortan tele szalkaval.Baja.
Cafka Margit
2014. április 01. 15:38
kár szót vesztegetni rá - vasárnapi lelkesítő beszédén bealudtam...
ebiili
2014. április 01. 14:05
Én azt a virtuálisvalóság- showt várom 5 napon belül, amikor a 9 afrikai útlevelest vezetik el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!