Ugye nem fordulhat elő?

2014. április 29. 16:04

Ugye nincs átjárás fideszes és szocialista pénzemberek között, hogy ott más pártok politikusainak fejére szövögessenek terveket?

2014. április 29. 16:04
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

„Ugye nem fordulhat elő, hogy a Fidesz ilyen baráti, bizalmi viszonyban van az MSZP-vel?

Ugye nem lehetséges, hogy a tavaszi kampány azért lett olyan, amilyen, mert a háttérben bárki bármiről alkudozott Orbánnal és embereivel?

Ugye nem az a cél, hogy egymást legyőzzük, hanem az, hogy leváltsuk Orbán Viktor országpusztító rendszerét?

Ugye nincs átjárás fideszes és szocialista pénzemberek között, hogy ott más pártok politikusainak fejére szövögessenek terveket?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2014. április 29. 23:22
Dehogynincs... Maffiakomcsi- zsidók ezek mind!... Jó reggelt, gecizsóti!
kuwiq
2014. április 29. 21:28
mi van, nem veszik a kádkövet? ajvé
gary_cooper
2014. április 29. 21:03
Gréczy megint magából indul ki. Azt mondja ..."hogy leváltsuk Orbán Viktor országpusztító rendszerét"... Ez az ember teljesen hülye? Ki akarja leváltani a micsodát? Ha országpusztító lenne - ami egyébként a Gyurcsány-kormány volt -, és ezért a többség le akarná váltani, akkor bizonyára több szavazatot kapott volna az összeborulás. De nem kaptak többet. S ez akkor mit jelent? Zsoltikám! Ez azt jelenti, hogy "valamilyen rejtélyes oknál fogva" csakis ti akartok kormányt váltani...
atila68
2014. április 29. 20:33
„Jó lenne, ha Gyurcsány Ferenc megértené vagy legalábbis akadjon le rólunk, nem álltunk egy oldalon, ellentétes oldalon álltunk akkor is amikor megalakultunk, ma is más oldalon állunk, nem ugyan azt akarjuk a világban, mi nem szeretnénk egy olyan világot, ami Gyurcsány Ferencnek jó” – fogalmazott Schiffer András.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!